lördag 17 januari 2009

Virus


Min datoriserade högteknologiska hjärna har drabbats av ett datavirus. Modulen som styr snorproduktionen är angripen! :) Nä skämt åsido, inte är min hjärna högteknologisk och nog önskar jag mig ofta en större hårddisk när allt inte ryms och jag bara glömmer saker men nu är den lilla hjärna jag har så inpackad i snor eller vad det nu är att det känns som om inget fungerar. Det svider under näsan efter alltför mycke snytande och jag har ingen ork alls. Jag brukar sällan vara förkyld, det är flera år sen sist men nån gång är det väl min tur också!
Jag har gjort kalendersjalen färdig, ganska försenad men vad gör det? Det var en kul stickning i ett underbart garn. Tee tees Alpakka. Får väl försöka att fästa trådarna idag och sedan blocka den när orken kommit tillbaka.
Det är iallafall mindre kallt idag. Bara minus 4. I torsdags fick jag känna på vinterns hitintills kallaste temperatur, minus 27.

3 kommentarer:

fale artut sa...

Stackars Dig! Men du har en fin halsduk i alla fall. Hoppas att du blir bättre fort!

Smått å Gott sa...

Hej på dej! Guud så fin den blev din halsduk. En annan stickar ju bara fram å till baka =)Det där ser ju riktigt avancerat ut. Krya på dej och värm dej med en riktigt go halsduk. Maria

Emma sa...

Tack!
Och krya på dig!