torsdag 8 januari 2009

Stickor och Tävling

Enligt tips från Maria och Mette så är Symfoniwood detsamma som Harmonywood. De har bytt namn. Jag får tacka för tipset! Så jag kanske får slå till och köpa ett startkit med stickor. Jag blev så inspirerad när jag såg sjalarna på bloggen Signe mitt i livet! Och jag har inte stickor som klarar en sjal. Chansen att jag ska vinna tävlingen på Handlas Hantverk är nog inte stor eftersom det räknas besökare från ens blogg och jag tror inte min blogg är bland de mera lästa. Men gå in där och kolla, förstapriset är så fint, härvan manos silk blend ser underbar ut! Sen har de ju ett startset med symfoniwoodstickor på extrapris.


Jag fortsätter och sticka på mina sockar, det är så kul att se ett flätmönster växa fram under fingrarna! Det är något speciellt med flätor!

4 kommentarer:

smått å gott sa...

Hej! Så mycket fint du stickar. Själv håller jag på med en trekantig "fram och tillbaka" sjal på stickor nr 15. Men det går undan! Ett varv är typ 4 cm =) Må så gott. // Maria

Anna Pettersson sa...

Vad fina sockarna blir. Jag är så stolt att jag lyckats trassla mig igenom tån och börjat sticka vanligt.

brittirene sa...

Jätteroligt att se din stickning.Jag har varit på väg att ge upp men har nu fått nya krafter och ska ta itu med mönstret ikväll.
jag är så envis och jag har stickat efter eng beskr förr, men det här verkar svårt.

Gårdsromantik sa...

Visst är det kul att sticka flätor - man ser att det går framåt - sen är det ju så snyggt!

Kram Maud