måndag 8 april 2013

Bloggpaus!

Det blev visst en bloggpaus här, har varken bloggat eller läst bloggar, vet egentligen inte varför..... Men nu är jag tillbaka och jag nöter på med samma projekt fortfarande, tvillingarnas tröjor.
Idag har jag för första gången i år suttit ute och stickat men våren känns långt borta, än har vi hur mycke snö som helst! Det här är utsikten från bron där jag sitter!

9 kommentarer:

heidi sa...

Välkommen tillbaka:)

Visst är det skönt att det börjar kännas lite som vår?:)

Mia sa...

Med all den snön är det svårt att tro det blir vår, det är likadant här, fortfarande väl en halvmeter. Men solen är skön, kvällarna börjar bli längre och det är inte mörkt när jag står upp.. Kul att du hör av dig, hoppas du mår bra :)

AnJa sa...

Kul med ett livstecken från dig. Både här och på min blogg :-). Började undra om du hade gått i ide. Något jag funderat allvarligt på. Idag satt jag åxå ute en timme med tjockkläder och lyssnade på Bromé i solgasset. Det blir vår. Tror jag...

fale artut sa...

Välkommen tillbaka!

Otaliga projekt sa...

Det ser så härligt ut på din stickplats. Trevligt att du är tillbaka.

Mmatilda sa...

Tur att pausen inte blev längre än så här då! Jag har tyvärr inte riktigt kunnat njuta av solen idag, suttit inne och skrivit hemläxa. Och min sjuka har just nu gått över till snuva - jag tror det betyder att den ska gå över?

Pysselfarmor sa...

Det positiva med snön är att du har ett underbart vårvinterljus ;-)

Garnhumlan sa...

Trevligt att höra från dig och tack för din kommentar. Nu ser man att vi bor i ett avlångt land. Hu, så mycket snö!

Sunna sa...

Ibland måste man pausa lite, det var mycket snö ni hade kvar, vi har mest kallt, -10 om nätterna ännu, längtar verkligen till vår nu