söndag 17 mars 2013

Så typiskt!

Det går inte riktigt min väg nu! När jag fastnade med tröjan som var stickad i st 4 år istället för 18 månader gav jag mig på sockatickning, ett säkert kort! Vägde första socken och garnet som var kvar skulle lätt räcka till tre till......... men inte då bara att inse, det blir bara tre sockar! Med melerat garn går det ju inte slänga in en rand med nåt annat. Det går inte riktigt min väg nu!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Antar att man får ta lite motflyt,då och då, men inte är det kul! Hoppas det går över snart! Fin halv socka, iaf.

Mia sa...

Så attans förargligt när det blir sån. Kan du inte repa upp tåpartiet på en socka och sticka lika på dom sista två, med svart garn eller något, bättre än tre sockor kanske i varje fall. Tycker synd om dig som är så nogrann att du till och med vägde sockan, det har jag aldrig tänkt på.
Hoppas du har det bra :)

Heidi sa...

ibland vill det sig helt enkelt inte:(

det är alltid lika tråkigt när det blir så.

när jag hamnar i en sådan situation, så brukar jag lägga det projektet åt sidan så länge. lite trist med tanke på att du redan har ett sådant projekt. men i alla fall kanske det är lättare ändå att börja med något nytt?

Maritas Maskor sa...

Sån himla otur du har! Inte underligt om man tappar sugen då.
Bra förslag som någon skrev innan här, att kanske ta upp tån på en och sticka den i svart. Tror du inte att det skulle kännas bra, att få dem avslutade och sen kan du börja på ett nytt roligt projekt :)

Pysselfarmor sa...

Voine voine - det är bar'e å svälj och gå vidare till nya projekt!
;-)

Astrid sa...

Ja, fy så tråkigt när inte garnet räcker. Det är likadant med mina wooleaterkuddar. Svarta garnet tog slut när de nästan var färdiga. De är undanstoppade i kistan och bortglömda (nästan)