söndag 28 april 2013

Så tråkigt!

Har börjat montera första tröjan nu, varför är det så tråkigt? Men nu är det bara en vecka kvar innan jag åker ner till tvillingarna och då ska dom vara klara! Jag längtar så jag tror jag dör! :) tänk vad stora de ska ha blivit sen jag såg dom sist och lärt sig gå har dom gjort! Nedräkningen har börjat!

6 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

heja heja....snart klart! Det är kul att träffa barnbarnen och se hur fort de utvecklas.

AnJa sa...

Måste vara grymt att de bor så långt bort, men desto roligare att äntligen få träffa dem! Heja på med tröjorna! De blir säkerligen jättefina!

Mia sa...

Du är ju så rutinerad att du gör det färdigt, speciellt till guldklumparna. Här ligger det gärna hur länge som helst, det är ju helt klart tråkigt. God tur :)

Mmatilda sa...

Ja visst är det tråkigt att fästa trådar och att montera. Men kanske ser du "ljuset i tunneln" - att det nästan är färdigt? (Vid det här laget kanske det ÄR färdigt.) Jag brukar få en liten inspirationskick just när det nästan håller på att bli klart nån grej - sen när den är helt färdig då uppstår ett stort tomrum, och jag måste genast börja med något nytt...

Cecilia sa...

I värsta fall får du sy det sista på tåget...eller du kanske flyger? Då får man väl inte ha nål, det är ju ett känt terroristknep! :-D
Härligt för dig att få träffa dem! Och för dem att få träffa dig!

Heidi sa...

Jag tycker inte heller att montering är sådär jättekul, men jag gör det ändå gärna så fort jag har stickat klart det som skall monteras - för nöjet att se hur det blev när det är klart:)

kul att du skall få träffa tvillingarna igen:)