lördag 20 april 2013

Guldyra!

Ja här är det Guldyra sedan Skellefteå tagit SM-guld. Här var det nervösa timmar innan matchen började då jordfelsbrytaren bara slog ifrån innan jag hittade felet och strax innan matchen regnade det så parabolen la av men det lignade sig och vi fick se matchen. Nasse och Aya brydde sig föga och sov lugnt i soffan under tiden!
Det är dock en viss saknad nu när det är över, hockey är så bra att sticka till men snart börjar ju VM!

5 kommentarer:

Mmatilda sa...

Ja visst har vi rätt att fira nu?! Och visst hade det varit för jäkligt om dom, eller vi, inte hade klarat det efter att ha varit så duktiga och avskrytta, vunnit serien och varit så nära så länge osv. Alla var ju tvungna att erkänna att de var bra på slutet.
Men jag tyckte det skulle bli för nervöst att se matchen så jag for på juntan i stället, hann virka några varv.

AnJa sa...

Ja hua så spännande det har varit! Jag skulle inte kunna ha stickat en maska under matcherna :-). Och katten har mer än en gång kastat sig iväg från mitt knä när jag vrålat mål-vrålen!

Mia sa...

Gratulerar med seger då, bra tv'n fungerade :)

Cecilia sa...

Skönt att TVn skötte sig! Jag brukar ju inte se på idrott men häromsisten tittade jag på femmilen...och det var så spännande att jag stickade alldeles för löst... :-(
Jag läser inte holländska i princip men väsentligeheterna går att gissa och sedan så är det ett diagram för själva mönstret! Jag TROR att jag gör rätt! :-D

Maritas Maskor sa...

Så imponerande att du kunde fixa felet på jordfelsbrytaren! Jag blir väldigt imponerad! Men jag förstår ju att du inte har tummen mitt i handen :)
Jag är inte nån sån där riktig hockey-fan, men kul att det har gått bra :)
ha en fin vecka och hoppas att våren början närma sig uppe hos dig också!