lördag 13 april 2013

Julen varar in till Påska!

Å påsken varar intill midsommar? Nej nu ska sista påskpyntet bort men det tar mig emot att lägga bort påskägget i plåt som jag fick på påskafton i försenad 50-årspresent. Det är så fint! Ja jag har blivit uppvaktad lite nu och då ända sen augusti, inte alls dumt, man kanske skulle fylla 50 en gång till?
Ikväll skulle vi gå på fest men förkylningen har slagit till så vi får vara hemma och hosta och snyta oss! Istället får vi se första finalmatchen mellan Skellefteå och Luleå, det blir spännande!
Ha en bra helg!

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag fick också ett plåtpåskägg förra påsken som jag blev så glad för! Påsken är en trevlig helg, kort och intensiv och inga sentimentala vi-kan-väl-ha-kvar-pyntet-i-alla-fall?-tankar hos mig!
Stackare dig som får byta fest mot idrott... :-D
Jag hoppas på att maken pysslar om mig ordentligt idag samt någon trevlig film framåt kvällen!
Krya på dig! Kram!

Mia sa...

Ägg kan man väl ha året runt, det händer sig att jag glömmer en tomte här ibland men vad gör det? Fint pynt passar alltid.
God bättring :)

Pysselfarmor sa...

Ägget tycker jag du ska ha framme eftersom det är så vackert och jag tror nog allt att du vill det också.
Krya på Dig!

AnJa sa...

Ja det är nog mindre nervpirrigt att gå på fest!

Mmatilda sa...

Vi som for på festen missade slutet på matchen, dvs vi hörde det på radion i bilen i stället, målet kom till slut just när vi stannat utanför bankomaten för att få tag på lite kontanter. Synd att ni missade festen men tur att rätt lag vann matchen!

Pysselfarmor sa...

Boken nr 2 Solveigs vantar är ju inte lika stor/tjock som den första. Men alla vantarna är så vackra. Gå in i någon bokhandel och bläddra i den!

Torprosen sa...

Grattis i efterskott! Kanonfint ägg, kan absolut vara kvar efter påsk tycker jag! Här har våren kommit, såg de första vitsipporna i går, men även den första mördarsnigeln...kram från Susanne

Heidi sa...

Jag kan förstå att du inte vill lägga undan det fina påskägget - det ser mera ut som ett riktigt fint prydnadsägg!

Så varför inte låta påsken vara ända tills midsommar:)