söndag 1 april 2012

Lite bloggande har det blivit. Mitt huvud är fortfarande så fullt av små goa tvillingar att det ryms inte så många andra tankar. Sedan har här varit jobba jobba. Har jobbarhelg så jag är hemma på timmar nu. Ska försöka få fram lite påskpynt, hm, det var väl kanske att ta i men jag har fått fram en påskduk på köksbordet som jag fotat mina tvåändsstickade vantar på som jag knatar vidare med.
Imorse försvann alla vårkänslor när jag åkte till jobbet. -11 grader, bakslag kallas det! Hoppas solen skiner där ni är och att ni får en fortatt bra söndag. Själv ska jag se lite hockey innan jag far tillbaka på jobbet, heja Skellefteå!

7 kommentarer:

Åsa sa...

Oj! Nu påminde du mig ju om att jag kanske borde påskpynta också...Jag som har huvet fullt av (inte bara snor, alltså)makens kommande födelsedag. Visst är det knäppt att JAG måste städa när HAN fyller år..? Jag städar ju när JAG fyller år också...

Snyggt stickat, men det ser svårt ut, i mina stickobildade ögon!

Garnhumlan sa...

Fina är dom. Särskilt tvillingarna, men även de tvåändsstickade. Vi har också bakslag, fast från en annan nivå än ni är på. Det är kallt, +6, det regnar och blåser. Jag som skulle jobba i trädgårdslandet. Det får bli stickning i stället.

Rosenvante sa...

Här åkte julgardinderna i vardagsrummet ner i fredags,dags eller hur? Så fick jag nya uppsatta i köket, en gul nu till påsk. Jag står nästan bara o pekar nuför tiden, trist är vad det är, för man vill ju så gärna ta i själv o få det gjort som man vill det själv. Men man får inte klaga när man får hjälp.
Så långt du hunnit på vantarna, de blir så fina.
Jag tror nog det blir en sväng ner för dig i maj, man behöver ju inte stanna så länge, bara så man hinner klämma, krama och snusa lite så man får en överlevnadsdos. :)
Men visst är det så att man är helt fylld av känslor efter ett besök. Mina flickor bloggar så jag får ju uppdateringar nästan varje dag, undrar hur det skulle varit annars, inte så kul. Vi är ju så utspridda alla far och morföräldrar så det här var ett sätt så vi skulle få vara delaktiga med våra barnbarn.
Hoppas du inte får jobba för mycket nu bara. Men det där med hockey, det är väl fel lag du håller på??? :)

AnJa sa...

Du är ju redan proffs på tvåändsstickning! Och håller med... bakslag! Usch, nu vill jag har vår och värme.

Pysselfarmor sa...

Men ooo det går ju framåt med raketfart detta och vilken mönsterelev du är! Stickar båda vantarna samtidigt!

Ja bakslag var det i fredags i Stockholm också hagel,regn, sol och snö omvartannat. Och på lördagmorgon (vid 5) när vi åkte norrut var det ett förskräckligt väder från Sthlm till norr om Gävle. En del avåkningar bl.a. en bil som voltat. Fy då blev jag rädd och vi undrade om det eländiga vädret skulle vara hela vägen, men se norr om Gävle blev det sol och så hade vi det hela vägen upp. Jätteskönt - puh sa vi! Här i Dikanästrakten har det varit sol idag. Hoppas det håller i sig - vi är här nu i 11 dagar. Men jag har laddat med stickning ifall det blir snöstorm :-)

Hoffmans Design sa...

Oj vilka fina handledsvärmare du gör. Läckra. Kram Hoffmansdesing

Astrid sa...

Jag trodde nästan du skulle bli kvar där nere hos barnbarnen.
Vägra åka hem, typ.
De blir jättefina dina vantar. Det bästa är nog att de håller i evigheter sen.