fredag 6 april 2012

Varför är jag inte förvånad?

Beställde från Stäkets hantverk ett stickfodral så jag kan ha min stickning i väskan utan att vara rädd att mina älskade trästickor går av.

Jag har börjat på nya lite större vantar till tvillingarna. De här stickorna har jag fått och de är kortare än vanliga strumpstickor, bara älskar dom! De är nummer 2.75. Tänkte jag skulle beställa korta 3:or också och blev så glad när paketet kom.

Och varför är jag inte förvånad? Så typiskt mig, inte mäta stickorna utan bara beställa och när jag tar ut stickorna ur paketet är dom jättekorta! De är nederst på bilden, alltså 10cm medan mina korta stickor är 15cm och överst på bilden vanliga 20cm! Vad stickar man med 10cm långa stickor?
Jag har ledigt hela helgen och jag ska njuta, solen skiner och allt är bra!

10 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Häftig fodral och vad smart. Glad Påsk Kram Hoffmansdesign

Pysselfarmor sa...

Knit Pro håller maskor väldigt bra på plats - de glider inte av - på stickan så testa att sticka vantarna på dem. Jag tror att det går, men det är klart de är väldigt korta att hålla i. Jag som har fingrar och händer som en karlhand kan inte sticka med de där korta. 15 är superbra.

Harn'e gött i Påsk!

Margita sa...

Byt till 15 cm jag har försökt sticka fingrar på de korta när jag stickat fingervantar men de är för korta och pår inte plats i handen.

Gärdet sa...

Små äggmössor kanske? :)
Glad Påsk!

Sunna sa...

det är tumstickor el till fingervantar men jag tycker också de är för korta, möjligen babysockar kanske, ha en underbar påsk

fale artut sa...

Ha en skön påsk och jag förstår hur det känns!

aliel sa...

Hej.
Jag kunde inte motstå de där korta bara för att de är så sööta. Lite annan teknik krävs ju för de ligger konstigt i handen men de har fungerat bra till babysockar :-) De mest användbara är såklart de som håller 15 cm, tycker jag. Men söta är de, de små.

AnJa sa...

Du får lära Morgan sticka. De ligger nog bra i en liten björnhand :-) Skönt att du får ha ledigt!

Lilli sa...

Du kan väl få byta de korta stickorna i den butik där du köpte dem? Det har man rätt till (inom 14 dagar) :) Och byta de korta till dem du gillar istället. Ha en bra avslutning på helgen!

Mia sa...

Tja, tumvärmare kanske, men vantar till två små babysar måste väl få plats på dom också. Visste inte det fanns så korta stickor faktiskt..
Ha det fint, pompe ser jättesnygg ut i halsvärmaren :)