måndag 23 april 2012

Borta!

Nu har jag också fått nya bloggen och det ser minst sagt konstigt ut så istället för att försöka mig på det så testar jag att blogga från mobilen.
Stickandes i soffan med en kisse i knä är en vanlig kväll här men igår trodde jag att det var slut om det. Lilla Nasse 11 år gammal gick ut på måndagsmorgon och brukar aldrig vara ute nån lång stund, har aldrig varit borta en hel dag var spårlöst försvunnen. Enda förklaringen till hennes försvinnande var att hon hamnat under all snö som rasat från taket under dagen. Men trotts grävande hittades ingen katt men igår afton hittades hon oskadd under huset. Hon hade nog blivit skrämd av snöraset. Vilken lättnad och så mysigt att få sitta med henne i knät ikväll!

10 kommentarer:

Sanne sa...

Vad skönt att hon kom till rätta! Har haft ett par gamla katter som bara försvunnit. Till sist inser man att de nog aldrig kommer hem igen och man undrar så vad som hände dem...

Maritas Maskor sa...

Oh vilken tur att det inte hade hänt henne något!
Jag kan tro att hon sover bra i kväll i ditt knä!

Paradiset Kaos sa...

Vad skönt att hon kom fram. Aldrig roligt med djur som bara försvinner.
Skönt hon ligger hos dig :-)

Sunna sa...

det värsta är ju om man aldrig får veta, det är värst, skönt att hon återvände

Cecilia sa...

Men så skönt att hon kom till rätta! Hon är nog väldans nöjd, hon med, där i mattes varma knä!

Lilli sa...

Nämen så gott att hon var hel och hållen! Så jättemysigt ni båda har det ihop och värmer varandra på mer än ett sätt :) Dina tvåändstickade vantar ser mycket eleganta ut, må jag säga! Ett fint arbete!

Rosenvante sa...

Vilken tur att det inte var nått galet så hon kom hem. Venus försvann ju för nån sommar sedan och var borta över 2 månader, jag hade nästan givit upp när hon helt plötsligt satt utanför dörren en morgon igen och jisses så glad man blir.
Jaha, du åkte på det nya nu också. Nu har jag trilskat med två inlägg och jag fattar fortfarande inte hur jag ska göra vissa grejer, men träning ger väl färdighet.

Pysselfarmor sa...

gu' så skönt att hon var oskadd....det är så ångestladdad detta när man börjar leta.

Astrid sa...

Vilken tur att hon kom fram.
Att katter har nio liv är ingen tröst när de är spårlöst borta.

Mmatilda sa...

Tur att kissen kom hem! (Vad menar du för ny blogg?)