fredag 13 april 2012

Ork int

Éfter en jobbardag, hem och ta en kopp kaffe, vidare till stora staden och hem igen är orken slut. Här borde fredagsstädas men jag ork int! Jag besökte en affär jag aldrig varit in på och på en skala från ett till tio så var den noll i intressanta saker. Jo föresten, en ny ventil till husvagn blev det ju så nu fungerar den när sommaren kom men i övrigt...... svetsar, munstycken, slangar......... nada intressant. Mannen handlade lite svetsgrejer och väntetiden blev mycket långtråkig! Köpte iallafall en flaska Dooley´s. En jobbarkompis hade bakat en sockerkaka och hält lite dooley´s i, snacka om tiopoängare! Jag brukar inte vara nån stor fikare men det slank raskt ner två bitar!

Ha en trevlig helg allihop!

PS Jag fastnar som sagt inte på bild men i flaskan kan faktiskt en skugga av mig anas! DS

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Tror man ska lyssna nog på sådana signaler! Ork inte = ta det lugnt i kväll! Städa går att göra en annan dag! :-)

Pysselfarmor sa...

ahaaaaa är det sååååååå du ser ut!!
;-))))

då känn' ja' igän däj!

ha en go' och gla' helg!

Mmatilda sa...

Inte bra att åka till stan för att gå på affärer med bara tråkiga saker.
Anden i flaskan ser lite prickig ut, är du prickig idag?

Rosenvante sa...

Det tar på krafterna att gå i sådana affärer, men jag brukar försöka hänga med utan svid eftersom Stempen aldrig gnäller när jag handlar garn och sånt.
Städning springer aldrig bort tyvärr ska jag väl tillägga då, så strunt du i den och ta det lugnt, det är viktigt att känna av kroppens signaler.
Tack för tipset, har en flaska i kylen som aldrig tar slut, jag tycker det är alldeles för sött men att ta lite i en kaka låter ju smart och gott. Ska testa i morgon, ska du det också?

STICKKATTEN sa...

Städning efter ett besök ¨med mannen på en sån butik NEJ.

Garnhumlan sa...

Jag vet precis också känslan av totalt ointresse. Brukar för min del infinna sej bland bilar och maskiner. Men ibland är det befriande att gå in i en affär och känna att här finns inget jag vill ha eller behöver.

Mia sa...

Ser dig ja, kul med lite bilder.
En arbetsvecka gör inte direkt att man är upplagd för städning, men den löper som regel inte ifrån en heller, det blir en tid till det också.
Ha en fin (lat) helg :)

Lilli sa...

Kul bild med en skymt av dig i flaskan :) Ja, man MÅSTE ju inte städa på fredag. Det kan bli en annan dag, när man orkar. Att gå i affärer är tröttande och ännu mera tröttsamt blir det ju då i ointressanta butiker. Ha en bra helg!