torsdag 29 mars 2012

Hemma igen!

Elliot och Noel klara för promenad i mormors stickade tröjor, vantar och sockar. Konstigt att man kan vara så arg medan man blir klädd och sen bara slockna när kläderna kommit på! Det har varit en underbara vecka men tvillingmys, grönska och vackert väder. det var jobbigt att åka därifrån och lämna tvillingarna, de är världens sötaste om ni undrar. Hur mycke har jag stickat då? Säkert tre varv på filten! :) Här hemma har infarten tinat fram och är bara lera men massor med snö finns fortfarande kvar. Staren och tofsvipan har kommit och det blir nog sommar här också såsmåningom! Är ledig idag så jag tvättar och packar upp och ska försöka hinna kika i lite bloggar också!

8 kommentarer:

nattugglan sa...

välkommen hem.. ja det förstår jag om de va svårt att åka hem.. oj va fina tröjor du hade stickat... Här har vi snö kvar ännu..men det smälter för var dag som går.. så nog kommer våren hir oxå.. ha en bra dag:

AnJa sa...

Välkommen hem! Jösses så söta de är! Jo nog har vi snö kvar. Hit har inte tofsvipan kommit än men han har ju några mil till att färdas :-)

Mmatilda sa...

Så söta de är båda två! Och hur skulle de klara sig utan en mormor som klär dem i stickat från topp till tå?
Jag har inte sett tofsvipan ännu men jag bor ju mera i "inlandet"...

Rosenvante sa...

Vet precis hur du känner, det är så jobbigt och man blir helt tårögd när man ska åka och ni som har så långt mellan er också, det gör ju inte saken bättre precis.
Så söta och fina de är. Häftigt med jeans och så dina stickade grejer, det passade så fint ihop.
Vad jag väntat på detta kort. :)
Välkommen hem ska jag väl också säga, men jag blev så betagen av bilden så jag blir väl förlåten?

Cecilia sa...

Åh, nästan så att mitt hjärta sväller av stolthet å dina vägnar! :-)
Så mysiga de ser ut i sina fina tröjor!

Monica sa...

Åh vad fina de är, både killarna och tröjorna!

Susilull sa...

Såna ljuvliga små gryn!!
Så fina i sina stickade tröjor!
Det måste ha varit jobbigt att åka därifrån...

Mia sa...

Vilka konstverk, helt otroligt söta, förstår det blev svårt att åka hem. Hoppas det inte blir så allt för länge till du ser dom nästa gång.
ha en fin start på påsken :)