onsdag 7 mars 2012

En tuuuuuuuub!

Nu är första nystanet uppstucket på min tub (som stickas fram och åter eftersom jag inte hade nog liten rundsticka) och jag är halvvägs, om nu bara trollen kunde komma tillbaka med det andra nystanet! Men Anja skulle ha ett med sig på stickcafeet nästa vecka! Nu blir nog den här tuben ett plagg till hösten, det märks att våren är i antågande. Mars är en egentligen underlig månad här uppe. På morgonen kan det vara 20 grader kallt så man klär sig väl nnär man åker på morgonen och när man sen kommer ut från jobbet är det nollgradigt! Kan säga att man är ganska varm i sin tjocka täckjacka innan man har handlat och kommit sig hem! Idag är det mulet och milt, så typiskt att solen passar på att vara ledig samma dag som jag!

7 kommentarer:

Astrid sa...

Vi känner också av det konstiga vädret med kyla & fruset på morgonen och varmt när det är dags att åka hem. Men det bästa är att solen visar sig mer o mer!

Caroline sa...

Imorse var det bara ett par minusgrader här, så jag tog modigt på mej skaljackan! När jag kom ut från jobbet vid 4 blåste det snålt och kändes som rena frysboxen! Men snart är det vår på riktigt!

AnJa sa...

Nu blåser det så sketans kallt så inte ens katten vill ut! Jag har ett lika sketans årsmöte på tisdag men jag ska lämna garn till dig hos Saidy så du får det när du kommer dit :-)

Rosenvante sa...

Sånt väder är det här också fast vi har ju liksom inte riktigt lika kallt som er. Vi ligger väl runt -10 grader på morgonen. Nu har vi ju havet som kyler en del och våren brukar vara ganska kall men hösten brukar ju vara varm i stället.
Hoppas det ordnar sig med nystanet så du bli klar.

Pysselfarmor sa...

Här är det också kallt på morgonen, på lunchen när man går ut för solen skiner ju så fint så det måste vara varmt ute...nähä kallt som bara den fastän det bara är några grader minus. Fuktig luft du vet och isiga vindar i schtaaaaaaa'n ;-))

snygg tub ser att du får garn levererat....hon är snäll hon....

Sunna sa...

så underbar den kommer bli

Mia sa...

Ja du, konstigt att både solen, du och jag har samma lediga dagar.. Men det är skönt inne då, man ser inte dammet..
Det behövs något varmt i halsen någon vecka till ännu och till hösten kommer den säkert gott med.
Ha det fint :)