torsdag 1 mars 2012

Våren är i antågande!

Idag är nog första riktiga tövädersdagen! Vägen hade tinat upp så det var spårigt och bedrövligt, gick nästan inte köra men det är ett vårtecken! Små babyhänder behöver fortfarande värmas. 4 små vantar har farit söderöver med snigelposten, etiketten anger tvättråden.
Det här är mitt 800:e inlägg! Tänk åttahundra inlägg har jag suttit och skrivit och det må väl vara men att så många har läst dem! Tack för alla era goa kommentarer det är dem som gör att man bloggar vidare!

7 kommentarer:

Susilull sa...

Vi läser gärna fler!

Mmatilda sa...

Lyckliga barn och deras föräldrar som har en sån generös leverantör av stickade tillbehör och accessoarer.
8 plusgrader hade vi idag, och vår farstubro har tinat helt torr. Känns mycket mycket bra!
800 inlägg låter helt otroligt, och tänk då är du väl snart uppe i tusen...
Tack för stöd och uppmuntran. Nog blir det nån kurs nån gång i framtiden, får se om vi ska göra virknålar då? eller syssla med annat?

Torprosen sa...

Åh, vilka söta små vantar till ännu sötare barn...ja visst är det härligt att våren är på gång, nog kommer det bakslag, men detfår man ta..bara att det är på gång..Ha en go helg!Kram Torprosen

AnJa sa...

Så fina små vantar! Ja igår var det verkligen vår-feeling häruppe. 9 grader uppe i stan. Hoppas helgen blir så solig som de har lovat. Idag ser det helgrått ut än så länge. Ser fram emot nästa 800 inlägg :-)

fale artut sa...

Tack själv! Fortsått så!

Paradiset Kaos sa...

Och det är kul att läsa! :-)

Handgjorda drömmar sa...

800 inlägg!!! Det var inte illa! Jag har nog inte nått 150 än tror jag.....
Ville önska dig en fin lördagkväll!
Kram Marie