lördag 17 december 2011

Nog fick vi äta alltid!

Först ska jag visa den fina julstjärnan jag fick av Nattugglans garnpåsar! Tack snälla du den är jätefin! Man blir nästan som ett barn när man går och väntar på paket.......

Ja igår var ju Juntans middag, fördrink, sex rätter, ett antal skålar i medhavd dryck och avec till kaffet. ena varmrätten var min laxpate och detta var den andra varmrätten, vitlöksbröd med en frukt/grönsaks/räkblandning på. Varmrätterna glömde jag fota, det var en kycklinggryta och en älgköttsgryta.

Till efterrätt var det Västerbottensostglass med varm hjortronsylt och cheesccake med passionsfrukt! Paltkoma är lindrigt kan jag meddela, allt var hur gott som helst! Mycke prat och skratt blev det och jag kom hemrullandes efter denna brakmiddag snett efter ett! En lyckad kväll kan man säga!

7 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

uj uj vilken "flerstjärnig" middag! sticka ni något? ;-))))

AnJa sa...

Det där såg fantastiskt gott ut! Västerbottensostglass låter väldigt spännande! Är det gott?

Cecilia sa...

Härligt att få sitta ned och äta en sådan rejäl och lyxig måltid med vänner!

Rosenvante sa...

Högsta betyg på den restaurangen hör jag. Där hade man ju gärna varit med o smaskat av allt det där goda. Men borde man inte få lite recept nu?

Mmatilda sa...

Ja alltihopa var helt fantastiskt, inte minst den där laxpaten. (Och romsåsen!) Jag har då aldrig gjort en sådan, men nu fick jag i alla fall smaka!
Några stjärnor i guide michelin skulle vi väl kunna få?
Till Pysselfarmor kan vi väl tala om att stickningarna för säkerhets skull låg hemma den här kvällen... Om inte ni satte er och stickade när jag for?!

Mia sa...

Vilken middag!! Kan tänka man rullar bra hem efter en sån. Västerbottenostglass?? Det är något du måste förklara närmare.
Ha en fin söndag :)

Lilli sa...

Oj,oj så jättegott det låter, alltihopa :) Lyxigt värre! Förstår att det blev sent, för det tar ju lite tid att äta och njuta av allt det där! Att få njuta av god mat i vänners sällskap är härligt :)