måndag 19 december 2011

Åter till verkligheten!

Har hämtat mig efter middagen på fredagskvällen som var värd en Michelinstjärna! JAg är ju med i två juntor och på den andra juntan stickas det filtar och nu har även jag trillat dit på filtstickning. Det är i ett garn från Färilla som heter plädgarn i lite melerat plommonlila. Räta maskor fram och tillbaka, kräver ingen tankeverksamhet, blir supermjuk och go! Imorgon blir det stadsbesök med lunchdate med dottern och fikadate med andra dotterns svärmor!

Ta det nu lugnt med alla julbestyr, unna er lite sticktid också!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Härligt harmonisk bild, en enda go-stickning i soffhörnan!

AnJa sa...

Den ser härligt mjuk ut. Ligger vovven i andra hörnet? :-) Hoppas du får en trevlig dag. Kör försiktigt!

Mmatilda sa...

Hoppas lunch o fika varit till belåtenhet! Jättefin färg på din filt!

Mia sa...

Filtar är goa att ha, speciellt nu om vintern, så tycker jag det är ett lagom avslappnande stickning att ha också. Fin färg du valt.
Slappar av så mycket att jag nästan glömt det snart är jul ;)
Ha det bra :)

Pysselfarmor sa...

Jag har nog inte tålamodet till att sticka en filt, men det ser ut att bli himla gosig!

Vet du - jag stickar mera än lagar julmat ;-)) fastän vi ska ha julaftonskväll hos oss. Jag känner mig inte det minsta stressad. Nästan allt finns hemma och julskinkan kokar jag den 23:e. Det måste vara en skinksmörgås då på kvällen...gott gott!
Hoppas du har en härlig onsdag!

Sunna sa...

klart vi ska slappna av lite också, lite lunchdate och sånt är ju helt perfekt, jag jobbar sista dagen idag sen är jag långledig, underbart, 3 v sticktid och familjemys