tisdag 13 december 2011

Det går tungt!

Men nu är värsta trådarna fästade och tröjorna är på blockning. Blir alltid lite nervös att jag när jag syr ihop ska hitta nåt fel, se att delarna inte stämmer ihop osv........ måste kanske riva upp då.....vill inte! Nej får hoppas att allt går som en dans när jag börjar montera.

Här är det växlande väderlek! I fredags kom ju massor med snö, igårmorse var det 18 grader kallt när jag kom på jobbet, riktig vinter med andra ord, igårkväll regnade det, ingen riktig vinter! Idag regnar det inte men ligger på plus, vägarna är spåriga och vidriga!

Ha en fortsatt trevlig Lucia!

7 kommentarer:

Mia sa...

Usch, det var kallt, minus 18 grader... det har vi inte haft ännu. Men slapsväder det har vi också idag.
Tröjan kommer att bli perfekt :)

AnJa sa...

Jag har ju sett din fina stickning irl. Den kommer att bli jättebra!! Ja Kung Bore har helt klart fel på termostaten. Usch för detta slask. Vi har mjölkransonering hemma för jag vägrade åka och handla i halkan idag.

Rosenvante sa...

Jisses så kallt. Undrar om vi legat under 0:an ännu, men det har vi nog.
Du , jag tror nog det går bra med monteringen, det ser jättefint ut det man ser. Om och jag säger om, det nu skulle vara ett litet fel, kan du säkert trolla lite, eller hur. Lycka till

Maritas Maskor sa...

Jag håller med Rosenvante, det ser finfint ut! Kan nog inte vara några större problem där :)
Förutom att montering aldrig känns som nån höjdare förstås...
Så KALLT ni har! Jag är faktiskt ganska glad att vi hittills inte har haft sån vinter som de senaste två åren...Men bilderna ser ju väldigt vackra ut!
Tur att ni fått tillbaka telefonledningen Det är lite trist när man blir utan lina ut till omvärlden...
Ha en fin vecka!

Handgjorda drömmar sa...

Ser ju jättefint ut!
Men va snö ni fått!!! Här går jag å längtar.... kanske inte så mycket å så kallt... men vad sägs om ca 10 cm och 4-5 grader kallt?! :)
Kramar Marie

Pysselfarmor sa...

Jag håller på att sticka till mina barnbarn, koftor och tröja. Har inte stickat något sådant på massor med år så det är litet pirrigt om jag begripit allt rätt. Ja å så är mönstrena på danska så det underlättar ju inte precis.

Sicket väder det är - uruselt!
Här spöregnar det fyyyyyyyyyy!
och blåser så det knakar i huset.

Hoffmans Design sa...

Oj det lätt inte roligt med all snö men det e klart att det e vackert. Kram Hoffmansdesing