onsdag 28 december 2011

Jag visste väl det!

När jag till slut tog mod till mig och började montera tröjorna så insåg jag att jag gjort fel! Det är tröja nummer två som jag stickat efter den andra och spegelvänt! Alltså knäppslån sitter på höger sida på den ena och vänster på den andra tröjan. Hm.... har det nån betydelse? Nej egentligen inte men jag hade dessutom lyckats sticka knapphålen på bakstycket istället för på framstycket, hm det har stor betydelse bara att börja sprätta upp. Har jag gjort såna här fel förr? Ja det har jag...........lärde jag mig av det?......... nej det kan man inte säga..........har jag för liten hjärna?.......ja det kan man lugnt säga!

12 kommentarer:

Astrid sa...

Det är tråkigt att upptäcka fel så där.
Men det är kanske snart fixat och efteråt känns det ju bra. (Ett tröstförsök :D )
God fortsättning!

Maria sa...

Mormorsyndrom (turpis est laoreet) kallas den sjukdomen ;-)
God fortsättning.
Kram Maria

mary-ann sa...

är ingen fel på din hjärna...är bara hårddsiken som kraschar av för mycke information :)

Maritas Maskor sa...

Nej jag vet! Man lär sig aldrig, det är bara att inse...
Och man blir lika arg varje gång!
Hoppas att du orkar reda ut det, så att du får tröjorna klara. Det kanske kan locka att tänka på de små som ska komma... :) ?
God fortsättning!

Mia sa...

Uff, tungt det där. Här stämmer inte alltid tankarna med verkligheten heller... Men det är kanske inte så mycket som du måste repa upp?

Pysselfarmor sa...

Jag tror inte alls du har liten hjärna!
Nu när jag håller på att sticka koftor till barnbarnen så läser jag mönstret högt flera gånger, lägger ut och pratar för mig själv för DÅ HÖR jag om jag säger något tokigt...säger vänster där och höger där och det här är fram...och få se nu ärmarna ska jag sätta så där eller så här....jag tror det hjälper mig i varje fall...vi får väl se ,-))))
men jag är helt övertygad om att den blir fin!

Garnet i mina muddar är flerfärgat.

Cecilia sa...

Men åh, så less man blir på sig själv, så onödigt men så himla lätt gjort!

God fortsättning!

AnJa sa...

Usch då! Jag tycker Pysselfarmors idé verkar bra och då roar du säkert Pompe åxå.

Maria sa...

Sånt kan hända alla :). Men om drt blir "en av varje tvillingar" så kan ju den ena vara till en pojke och den sndra till en flicka som på skjortor :)

Muffin makern är faktiskt riktigt bra! Man får med några recept, bl a ett grundrecept som ger 18 muffins men i mitt fall blir det 12. Om man delar det på hälften så blir det 6 muffins. Perfekt om man ska få besök.

Ha en god fortsättnig och ett gott slut!

fale artut sa...

Ja ibland undar man vad man håller på med! Men, det kan ju vara en kul grej att de är olika också. Helt normalt när man är Momma!

Mmatilda sa...

Kan den mänskliga faktorn ha slagit till? Det är nog ett tecken på att du är mänsklig. Det är bara att bryta ihop och komma igen!

Sunna sa...

men snälla du, alla proffs gör fel, ha en underbar nyårshelg