tisdag 2 augusti 2011

Vädret kan man iallafall lita på!

Den här sommaren går nog till historien! Man behöver inte fundera över vad väder det ska vara på ens lediga dag, det är sol liksom alla andra dagar. Jag har väntat på en regnvädersdag då jag skulle ta itu med strykningen och högen har bara växt. Idag gav jag upp och bar ut strykbrädan på bron och stod där och strök.
Sen blev det att stryka färg på broräcket. Mannen och dotter S som varit hemma några dagar har varit i målartagen och målat på lagården och S loppisfynd, två stolar.
En hel del stickat har det blivit i solen den här sommaren, ibland på bron i skuggan för det har varit för varmt i solen. Fotot tagit av dottern och redigerat i hennes iPhone.
Kan konstatera att det varit fint väder från min vecka nere i Vänersborg över Kristihimmlesfärdsdag (vilket långt ord!) och finvädret hade börjat här när jag kom hem och håller i sig än!

8 kommentarer:

Mmatilda sa...

Ja visst har det varit för otroligt! Gräset blir brunare och brunare här hemma. Jag var ju säker på att det skulle slå om då jag fick semester och börja regna då, men det gjorde det då inte heller. Har varit vid havet idag och där blåste det faktiskt så kallt att man var tvungen sitta i lä en bit in bland träden. Dock fortfarande i solskenet, märk väl!

Maritas Maskor sa...

Vad duktiga ni har varit och fått en massa bra gjort!!
Bra idé att flytta ut strykbrädan tycker jag :)

Hoffmans Design sa...

Ja du man vet inte vad man skall säga om vädret jag har gjort precis som du burit ut strykbrädan för man kan inte vänta för det hade blivit snålt i barnens skåp. Må gott Hoffmansdesign

Cecilia sa...

Härligt när man kan göra innesysslor ute!
Strykning och målning, inte illa!

Här har inte varit fullt så fint väder men alldeles tillräckligt för mina behov.

AnJa sa...

Strykning har jag i princip rationaliserat bort men inte hinner jag mycket annat ändå ;-) Visst har vädret varit otroligt. Brunt gräs är bra, det behöver man inte klippa! HOppas vi kan ses snart :-)

Mmatilda sa...

Ja, stranden heter Storsand. Så otroligt fin!

Pysselfarmor sa...

Helt makalöst väder har det varit hittills denna semester.....att sitta ute vid 23-tiden i shorts och linne = varmt OCH myggfritt...helt otroligt.
Jo jag stod ute också och strök. Stickar också ute på altanen - såg idag att jag har liksom en vit rand under hakan!! Sitter och tittar ner på stickningen ju och då faller dubbelhakorna litet olyckligt och skymmer solens strålar på halsen ;-)

Du är också välkommen på fika ;-)

Mariette sa...

Ja här i Skåne behöver vi inte heller fundera på kommande väder... det regnar varje dag =) Går nog också till historien är jag rädd =(