tisdag 9 augusti 2011

Det går inte alls bra!

Tror det gått troll i allt nu! Först sockarna som jag hade förlite garn till sedan spinneandet som inte fungerar och i går kväll när jag var överst på andra ärmen och skulle ta fram ett nytt nystan fanns det inget nytt nystan! Jag är bombsäker på att jag hade 5 nystan och det står fyra i mänstret men fyra räcker inte och något femte hittar jag inte. Har letat och letat och förstår inte vart det skulle vara. Korgen nystana legat i har genomsökts x antal gågner. Suck!
Men nya Garntjänst har kommit och där fanns Ginas fina tunika jag blev så sugen på. Där finns också garnet till tröjan så jag får väl beställa ett nytt nystan och hoppas på det bästa med färgbadet! Annars får jag väl frogga och det får bli yemenvästar istället.

9 kommentarer:

Sunna sa...

skönt att höra att du ser positivt på det i alla fall, jag har letat mig grön efter ett nystan jag vet jag ska ha men finns bara inte, nu är jag inne på om jag tappat det när jag haft stickväskan med

Rosenvante sa...

Rimla inte ännu, för du ska se att det kommer fram.
Bläddrade också i katalogen igår, med ett brett leende på läpparna faktiskt, kolla vad pippitröjor det finns mönster på. Vad gör jag tror du?

Metta sa...

Visst är det konstigt att allt tycks gå på tok ibland. Retligt när garn försvinner, men hoppas du får tag på ett nytt nystan och att inte färgbadet skiljer för mycket.
Ha en bra fortsatt tisdag!

Susilull sa...

Attans, det är ju så tråkigt när allt bara "skiter sig"!
Men hoppas du snart får till rätta flytet igen!

AnJa sa...

Rackarns vilken otur du har! Undrar om min katalog ligger i brevlådan. Kanske ska ta en sväng och kolla :-)

Cecilia sa...

Äsch vad jobbigt det är när det inte går bra!
Jag har börjat på min nya mössa, en gång igår och två gånger idag...tappar bort mig i varven och kan inte räkna mig rätt...så du är inte ensam, om det är någon tröst! :-)

Mmatilda sa...

Det enda jag vet är att om något är försvunnet så är största chansen att det ska dyka upp igen om du verkligen beställer nytt... så att det blir för mycket i stället!

humlamummlan sa...

Ja, Du ibland går det troll i allting. Själv tragglar jag med en tröja sedan i våras, undrar om den blir klar någongång - läängtar efter något nytt. Men att ge upp är inte våran stil eller??

humlamummlan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.