söndag 21 augusti 2011

Husvagnssemester

Har varit med en kompis och hennes flickor på husvagnssemester. Vi har varit på en havscamp bara några mil härifrån och bara över natten. Jag kör med husvagn men jag kan inte backa den men vad är det för sak när man har en kompis som klarar att backa både min och sin egen? Avkopplande och skönt har det varit med lite växlande väder och framförallt, det har inte regnat. Vi har ätit gott druckit vin till maten osv. Lite stickat har det blivit, börjat på en yemenväst, vad annars?

10 kommentarer:

Lilli sa...

Vad du är flitig med att sticka västarna! Och att fästa trådar(som du skrev om i ett annat inlägg)är ju också ett viktigt jobb så att det man stickat blir helt klart :) Jag tycker det är ganska kul, men inte om det är så där en 98 lösa trådar förstås.

Smålandsstickan sa...

Vad skönt du verkar ha haft det på din husvagnssemester. Sen vill jag instämma i Lilli´s kommentar "du är flitig"!!

Rosenvante sa...

Jag är impad av att du kör med vagnen bara, sen om det inte kan backas vadå det finns väl hjälp att få och det fick du ju. Låter väldigt avkopplande o mysigt att få sitta så och njuta vid havet. Sen om det stickas Yemen eller inte spelar väl ingen roll, det är ju avkopplande och där gör du ju även nått för nån annan lite själ.

Cecilia sa...

Jag kör inte ens liten kärra för själva risken att jag skulle hamna i en situation där det måste backas...

Låter härligt med mini-husvagns-semester sådär!

AnJa sa...

Vart lite nervös när du skulle till Kroatien :-) Ni verkar ha haft det härligt i helgen. Det är så totalt avkopplande att åka iväg sådär även om det bara är en kort bit. Och duktig är du som kör husvagn!

Pysselfarmor sa...

åh så skönt det låter...det är skönt och byta miljö....en lillsemester!

Tant Kofta sa...

Mysigt med lite tjejsemester.
Med hej fr. Koftan

Astrid sa...

Skönt med lite semester även om det är en kort tur.
Apropå tvåändsstickningen: jag har stickat ett enda par vantar och då hade jag mitt vanliga tvåtrådiga ullgarn. Tyckte de blev bra men vet ju inte hur de skulle ha blivit med z-tvinnat (?)

Eva sa...

Härligt med en Lillsemester,skönt att komma hemifrån med alla "måste bara". Jo du det där med att dra efter bilen har jag gjort denna sommar,i bland har det gått bra att backa andra ggr har jag fått be om hjälp, men vad gör det:)
Vi trivs bra i lilla stugan,det kommer väl nått foto på bloggen framöver.
Vad du är flitig m att tillverka västarna,själv har jag bara stickat 1....Hm!

Kram!

Mia sa...

Uff ja, jag hade inte änns klart få husvagnen ut av gården tror jag och backa med dom låter ännu svårare. Gott du har goda vänner :)