fredag 12 augusti 2011

Utflyktsdag!

Jag är ju sen länge tillbaka till vardagen med arbete och annat men idag var jag ledig och gjorde en utflykt till Anja. Som vanlig hade vi trevligt och tiden bara flög iväg. Blev bjuden på lunch i helt underbara skålar med fjällrävar i, visst ett loppisfynd.
Och soppan var helt fantastisk, trattkantarellsoppa! Jag som varken kan plocka trattkantareller eller koka god soppa, gissa om jag njöt? Mycket stickat att visa upp blev det inte! Tack Anja för idag!
Nu stundar en lång jobbarhelg för mig men ha en trevlig helg allihop!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag är så glad att ni träffas! Det lät ju löjligt, men det känns trevligt på något vis!
Soppa lät gott, känner att jag börjar bli redo för höst, mustiga heta soppor och grytor istället för grillat och kallt!

Sunna sa...

en sån lunch är ju rena lyxmaten, gud vilken mysig ledig dag

Mmatilda sa...

Så trevligt du har haft det! Du får göra en utflykt hit nästa gång, men bara inte den närmaste veckan för nu (på måndag) far vi på semester, kommer hem den 22a!

Samtal från min trädgård sa...

Så härligt att bli bjuden på soppa, sällan att det sker, mest blir det alldeles för mycket mat, när man ska träffas, och till och med i så fina tallrikar.

Pysselfarmor sa...

Men o vilka fina tallrikar...och kantarellsoppa som är så gott! Det får jag väl önska när jag åker dit...kanske vi ses då.

Rosenvante sa...

Visst är det kul med nya vänner så här över nätet. :)
Trattkantarellsoppa åt jag på Åland för många år sedan och det var verkligen jättegott. Jag plockar ju gärna trattisar, men att göra mustig soppa av dem, där faller jag.