fredag 10 juni 2011

Varmt varmt varmt!


Här är varmt vill jag lova, 27 grader i skuggan.Jag tog ju värmen med mig från Vänersborg så där har det bara regnat och åskat sen jag for! :) Vädret ska visst hålla i sig över helgen men tyvärr jobbar jag hela helgen, 5 arbetspass kvar till semestern.
Jag glömde ju yemenväst-stickningen kvar så nu har jag lagt upp för en kofta alla Sunna så jag har nåt lätt på stickorna att sitta i solen med!

7 kommentarer:

BiZen sa...

Vi har varmt här också, alldeles för varmt! Det går väl an när man är hemma men nu ska jag jobba hela helgen och där är det bastu. Finns varken luft eller svalka. Undrar hur varmt det får vara på jobbet, olidligt att jobba i +30 grader inomhus.
Hoppas det blir regn!
Ha en fin helg! Kram! //BiZen

Mia sa...

Värme måste vara skönt, här bara regnar det, vi har haft två dagar för en vecka sen med sol, det är allt.. Njut medans du kan, hoppas det håller sig till din semester också, vad skönt det låter :)

Mmatilda sa...

Visst blir man lite matt i värmen! Men det är inte så ofta vi får ha det så här så klagar det gör jag inte!

AnJa sa...

Nej det gäller verkligen att inte klaga trots att svetten rinner nerför ryggen och man flämtar av att gå 10 steg. Det är bara att NJUUUUUTA ;-)

Pysselfarmor sa...

Det är varmt och gott och härligt! Passa på och njut...
Ha en så skön helg du kan trots att du jobbar.

Cecilia sa...

Här är tråkigt kallt och gråtrist, kikar ut på stolen där jag satt och svettades förra gången jag var här och längtar... Så njut medans det varar! Trist att behöva jobba dock men 5 arbetspass låter inte så mycket, snart semester då!

Pysselfarmor sa...

Litet svalare idag hos oss...så pass att jag orkat rensa i trädgården. Herreje' vad det växer fastän ogräset inte får något vatten!!