söndag 19 juni 2011

Evighetsprojekt!

Jag stickar och stickar och det känns som om de aldrig blir klara. Jag och magic loop är inte de bästa vänner, till saken hör att jag har för lång rundsticka så det är mycke som ska dras efter! Idag har vädret inte varit sådär jättestrålande så jag har ägnat mig åt fönsterputsning. Tre fönster med tillhörande element. Önskar mig just nu en moderna villa som inte har delbara spröjsade fönster och inte tre fönster i varje rum och moderna lättorkade element! Suck! Men nu är det bara två fönster kvar på nedervåningen. Jag brukar putsa fönster ganska tidigt men i vår har jag varit sjuk så jag ligger efter!

9 kommentarer:

Sanne sa...

Ja, det tråkigaste som finns är ju fönster som måste putsas inuti också! Fyra rutor och skulle man missa lite emellan så syns det ju så förbaskat väl...

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Det låter fint! Kan du inte länka blogginlägg/mönster på det, om det finns på nätet till mig? Det hade varit kul att ha vantar att matcha sockarna med!

Bonsai-Anna sa...

Jag rationaliserar så fullständigt att jag (nästan) aldrig torkar fönster alls... Då händer det ibland att maken gör det i stället när det gått för långt!

Rosenvante sa...

Jag har dubbla fönster i alla rum och det är tre i varje så jag vet vad du menar, man blir ju aldrig klar. Sen har jag ju hela uterummet som bara består av fönster och när fåglarna får ungar på våren flyger de gärna över där och skiter på mina fönster, mycket putsande alltså. Men när man är klar är det så fint och man är så nöjd. Men jobba nu inte bara när du är ledig.
Kram

Maritas Maskor sa...

Ja, visst är en del saker evighetsprojekt.
Jag är faktiskt heller inte så förtjust i magic loop i alla fall inte när det gäller sockstickning. Eller också så har man tragglat för lite, jag vet inte.
Angående fönstren, så vet jag att skiten sitter kvar, så det kanske kan bero ett tag till...? Ta lite stickning istället :-)

Pysselfarmor sa...

Nämen tack för den att du tycker att magic loop är litet jobbig - jag trodde att det var något fel på mig som inte "föll" för den när jag testade på en kurs...tyckte det bara var "tjorvigt"...tänkte att jag inte fattat galoppen.

nä fönsterputsning är inte alls skojigt...det dröjer ju inte så länge förrän de är skitiga igen!

Sunna sa...

usch för att putsa fönster..vad duktig du är som gör det

Cecilia sa...

Ett år sa de att samtliga fönster i vårt hus skulle bytas ut till treglas. Då slutade jag putsa och började vänta. Så bytte de alla fönster på insidan av huset (där inte vi har några!) och så väntade jag... men det visade sig att pengarna var slut... Idag ska jag putsa ETT fönster, med tillhörande element. Kallt vatten, lärde min syster mig...

AnJa sa...

Även om det vore toppen att få bägge sockarna klara samtidigt tror jag att jag struntar i att lära mig magic loop. Och påminn mig inte om smutsiga fönster.... ;-)