onsdag 8 juni 2011

Nu är jag hemma igen!

Tillbaka till vardagen efter en jättetrevlig semester nere hos dottern och sambon. Tack sn'lla ni för den här veckan! Jag har inte lagat mat, inte behövt köra bil bara åkt med, osv. Jag har diskat två gånger och rensat lite ogräs ute på kolonilotten det är nog det enda vettiga jag gjort. Annars har det varit utflykter och tid ute på kolonin som dagarna har bestätt av, hur bra som helst!
Jag tog lite värme med mig hit upp när jag åkte hem, nu är här varmt vill jag lova! Men det känns tryggt att jag hann dotterns tjocka ullsockar stickade på 7:ans stickor klara innan jag åkte hem så hon inte behöver frysa om fötterna!
Hemresan var lite dryg. Tre bussar och tre tåg åkte jag med. Startade klockan åtta och kom hem nästan vid midnatt, då var jag lite trött och less men det var det värt!

8 kommentarer:

Sunna sa...

välkommen hem, finfina sockar

BiZen sa...

Härligt att du haft så fin semester.
Visst är det skönt att bli ompysslad. Kram! //BiZen

Mmatilda sa...

Det var säkert en välbehövd semester!

Eva sa...

Det var väl skönt med semester,presis som det ska va,göra så lite som möjligt och bara umgås o må bra. du hade en lång resa:::
sockarna är snygga o ser sköna ut

Cecilia sa...

Det är inte själva åkandet som tär på krafterna, tycker jag utan bytena!
Härligt att bli lite ompysslad, det är du förstås värd!

Maritas Maskor sa...

Vilka varma, gosiga sockor!
De ser jättesköna ut!
Det låter som en kämpig hemresa, så det var tur att du fick tillfälle att vila upp dig innan!

Call design sa...

Välkommen hem!

Lilli sa...

Tänk att bli så ompysslad! Då är det verkligen semester med avkoppling och att kunna slappa. Så söta de rosa sockorna är!! Jättegulliga :)