fredag 3 september 2010

Nya sjalen är på G!

När vi var på marknaden förra lördagen var vi även in på en "secondhand-butik" där de har väldigt bra priser. Den här gången hittade jag faktiskt en nystvinda hopfällbar till det fantastiska priset av 20 kr. Testade att nysta bouclegarnet på den och den fungerar alldeles utmärkt!

Nu har även stickorna kommit. Nr 15! Jag la ett par stickor 3 bredvid så ni ser skillnaden. Har aldrig stickat med så grova stickor så det ska bli spännande!

9 kommentarer:

Cecilia sa...

Detta läget är härligt; nynystat garn och nya stickor! Ha det härligt med din nya stickning!

Eva i Halmstad sa...

Älskar fynd jag med
Ha en go helg
Eva

Carola sa...

Varför är det så himla roligt att se en bild i en annan blogg när någon har garn på garnvindan? Det är ju inte som om man aldrig sett det förr! *skrattar* Är det bara känslan av gemenskap, att man inte är ensam i sitt intresse? Apropå något som Cecilia precis skrev i min blogg :)

Rosenvante sa...

Härligt att du hittade till ett sådant bra pris.
Stickor 15!
Nej så stort har jag aldrig använt mig av, då borde det gå väldigt fort.

Carola sa...

Nämen oj, har du haft problem att kunna nå min blogg. Låter inte alls nåt vidare!!! Glad att du har hittat dit, Mia.

Jag är ingen hejare på att spinna alls. Är rätt mycket nybörjare faktiskt, men jag börjar få lite kläm på det! Börjar! Har bara hållit på i spurtar under ett drygt års tid.

Sanne sa...

Helgen är räddad! ;)

Pysselfarmor sa...

Det var då väldans vilket fynd du gjort - grattis. Själv har jag glott efter en sådan i flera år på alla möjliga loppisar...

Samtal från min trädgård sa...

Det var ett riktigt fynd! Sitter just nu med stickor nr 8 och det känns jättetjockt och avigt mot mina 2½ till sockorna.

Lilli sa...

Väldigt mysigt garn och läcker grön färg (liknar det mohair bouclégarn i grönt som jag har i butiken). Ja, med de stora stickorna kommer det nog att gå fort fram med arbetet :)