tisdag 28 september 2010

Mina nya stickningar

Hösten är här och jag trodde att nu skulle det bli massor med tid att sticka, men vart tar tiden vägen? Det är ute det ska göras häst i rabatter och annat, fönstren ska putsas, det är möten och annat som tar tid osv, och nu ska jag börja rycka Aya vår border. Det är ett evighetsarbete som tar flera veckor! Men jag har iallafall börjat på en kofta i svart Tilda, den kommer från ett mönster ur ett av Tildas mönsterhäften
Den kändes lite motig i början för de tre varven som är mellan "hålvarven stickas avigt så det är som ingen rätstickning i mönstret men jag har vant mig!
Ute är det strålande sol så jag ska ut och klippa ner några rabatter och njuta av de sista vamra dagarna, här fryser det ganska hårt på nätterna nu!

8 kommentarer:

Timeout sa...

Vad ska du göra med Aya?

Mia sa...

Jobbigt utan räta maskor kanske men så stiligt det blir. Det ser ju faktiskt mest virkat ut. Tiden går ofta undan till andra timng än tänkt tycker jag, men nu som jag ligger här och har 'all tid i världen' så blir det nästan tråkigt i stället.. Är inte det typiskt? Ja, rycka Aya, vad är det?

Rosenvante sa...

Antar att du rycker pälsen. Ja, tiden är knapp nu och alltid verkar det som. Stånkade om det i kväll när vi kom ut efter allt elände.

AnJa sa...

Nu har vi landat hemma i Norrland igen :-) Nya färger har kommit. Jag har köpt garner i Lindesberg. Ska beställa mer topsband för att färga. Hej och hå nu blir det mycket som man vill göra men tyvärr mycket man måste åxå... Kram på dig!

Sunna sa...

håller med dig, tiden bara försvinner

Hoffmans Design sa...

Jag trodde du virkade. Snyggt mönster. håller med dej vart tar tiden vägen har fortfarande inte hunnit med att hamna i mitt syrum eller med en stickning i handen.
Kramis

ÄNGLASTINA sa...

Håller med , var tar tiden vägen? Spännande mönster.

Handgjorda drömmar sa...

Blir nog kanonfin - läckert mönster!
Ja, tiden bara rusar iväg - ibland önskar man verkligen att dygnet hade fler timmar.
Ha en fin onsdagkväll!
Kram