fredag 17 september 2010

Jag är på gång!

Jag får tacka för alla tips jag fått! Jag har börjat på en lite sjal som blir randig men jag vet inte om den blir lite för "mesig"? Får se om jag fortsätter, ändrar nåt i mönstret eller går tillbaka till Gå och kollar tipsen igen!
Nu ska jag iväg på hantverksmässa i Skellefteå, ha en trevlig helg allihop!

9 kommentarer:

Margita sa...

Hej! Jag stickar också liknande sjalar och för att få lite liv i dem gör jag ett hålvarv här o där (1 omslag mellen varje maska som släpps varvet efter) och virkar den dekorativ kant nertill.

Sanne sa...

Färgen är super, jag älskar blått! För min del hade färgerna i sig varit nog dekoration på sjalen, möjligtvis något litet som avslutning men inte mer.

Pysselfarmor sa...

Jag tycker den är jättefin.....vet inte vad du menar med mesig...är det färgen du menar så kan du "liva upp" det med komplementfärgen till blått...orange spetskant. Då kommer sjalen att lysa!

Astrid sa...

Färgen är jättefin. Den kommer att bli snygg vilket mönster du än använder dig av.

Caroline sa...

Vilken härlig melering på garnet! Jättefint!
Ha så skoj på mässan, jag hade tänkt åka iväg, men lovade jobb både idag & imorron =)
Säg till när du vill starta igång spinnrocken så ordnar vi det, jag har möjlighet nästan jämt =) Se bara till att ha tid & ull hemma, för man fastnar lätt =)

Helena sa...

Vad fint det blir. Hntverksmässa låter roligt, säkert mycket fint. Trevlig helg.

Mia sa...

Mesig? Varför det? Blått är vackert och din favorit, inte sant, och den kommer att värma, vad mer kan man begära. Ha en fortsatt fin helg :)

ÄNGLASTINA sa...

Jag tycker den blir jättesnygg. Åh va roligt med hantverksmässa, blir avundsjuk.

AnJa sa...

Den blir finfin! Jag tror åxå på att hålvarv kan liva upp om du vill ha den livligare. Färgerna är underbara (om man gillar blått :-) Väntar på reportage från mässan. Vi kom oss aldrig iväg på den.