fredag 25 november 2011

Paket och paket

Igår blockade jag en sjal som min svägerska ska få i 50-årspresent! JAg hade den nog klar för ett år sedan men ni vet.....jag hinn blocka sen.......gott om tid......mmmm paketet ska överlämnas på söndag. Sjalen kallar jag för Callowenas bröllopssjal, hon stickade den i vitt och skulle ha den på ett bröllop och jag tyckte den var så fin och snäll som hon är hjälpte hon mig att få tag i mönstret! Tack snälla du! Hennes sjal finns på bild i hennes blogg ute till vänster. Sjalen är först stickad som en vanlig trekantssjal och sedan en spets som sys fast.
Den är stickad i nåt typ Kidsilk. Ovanligt var att även på aviga varvet fanns det lite mönsterstickning.
Sen så fick jag paket med posten idag från Handgjorda drömmar! Tack tack tack, den är sååå fin! Vad paketet innehöll ska jag visa en annan dag. Vi har ju kommit till den årstid då det bara är riktigt dagsljus några timmar mitt på dagen och jobbar man på dagen så blir det inga bra kort så ni får vänta.....
Ha nu en jättetrevlig första adventshelg!

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Åh så tjusig, men var det inte jobbigt att sy fast spetsen? Sjalen hade jag gärna gjort men det där med att sy, ja du vet ju hur jag är vid det här laget. Min sjal som jag jobbade hela våren med ligger ju nästan klar, men det ska sys o klippas och jag inväntar ännu modet.
Hoppas det blir ett trevligt kalas på söndag och presenten blir nog väligt uppskattad ska du se.
Ha nu en fin adventshelg du också.

Pysselfarmor sa...

Åhhh så vacker sjal och vacker härlig färg! Vilken present!

men men nu blir jag såååååå nyfiken vad det kan vara i paketet du fick ;-))

Ha en härlig första advent!

P.S. Näää det är inte tvåändsstickning i det senaste inlägget - det är vanlig stickning fastän det är estnisk stickning med två färger på det sätt de gör..... D.S.

AnJa sa...

Vilken jättefin sjal!!! Ha en riktigt mysig första adventshelg du åxå!

Garnhumlan sa...

Superfin sjal! Trevlig helg på dej också. Glöm inte bort att hålla hårt i hatten för det verksr bli blåsigt där uppe hos er!

Mia sa...

Den ser verkligen vacker ut din sjal och garnet låter tunt. Den kommer att bli uppskattad. Men vad? kan du utsätta saker ett helt år du också?
Ha en fin helg :)

Maria sa...

Vad fin den blev! Jag har velat sticka den sen jag såg Caloweenas. Jag har mönstret men jag gav upp när jag insåg att jag skulle sticka den i Kid Silk. Jag kan inte sticka i garn som inte kan repas upp :). Men... man kan ju byta till ett annat garn! Ha en härlig helg! Jag njuter också av plusgraderna här i Norge!

Mmatilda sa...

Den bästa femtiårspresenten blir det helt säkert!

Man får hålla sig inne idag för att inte blåsa bort, hoppas det blir bättre imorgon.

by Caloweena sa...

Åh, vad fin den blev! :)