tisdag 22 november 2011

Blir så sur!

Min passion förutom stickning är korsord. Jag kan inte sova om jag inte får lösa lite korsord, rensar hjärnan så bra. Så väntar man på ny tidning och nya utmaningar, förra tidningen var klar och man hankar sig fram med lite gamla korsord och längtar.... nästan som att börja en ny stickning att få sätta pennan i en ny tidning. Men så kom den inte i fredags, DÅ BLEV JAG PÅ DÅLIGT HUMÖR! Men så igårkväll när jag kom hem från jobbet så låg den där på köksbordet bland all reklam, den hade kommit, LYCKA!

8 kommentarer:

Astrid sa...

Hopplöst när inte postgången funkar som den ska. TRÅKIGT!
Men vad kul att få sticka två av allt. Hoppas de mår bra allihopa, det blir ju dubbelt tungt för blivande mamman att bära ikring med.

Rosenvante sa...

Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge vet du väl.
Men mästarkrysset, är du en sådan hejare. Den är verkligen svår, vi provade den ett tag o det blev väldigt mycket olöst.

Maritas Maskor sa...

Det gäller att hitta glädjeämnena i livet!
Vilken tur att den kom fram till helgen !!

nattugglan sa...

jag tycker oxå om kryss..men Mästerkrysset får jag nog bara kika i..alldeles för svårt tycker jag,,, Va fint det skall bli dedär som du stickar, härliga färger..du får visa framsidan å...

Cecilia sa...

Jag somnar med soduko och blir lite orolig om jag inte har ett par till hands när mörkret faller. Gillar kryss också men är känslig för svårighetsgraden; får inte vara för lätt för då tänker jag på annat och inte för svårt för då piggnar jag till! :-D

Handgjorda drömmar sa...

Här har du en till som måste avsluta dagen med korsord... Håller med - det rensar skallen lite!
Jag har skickat ett mail till dig ang väskorna - du kan väl kolla mailen o se vad du tycker :)
Kram Marie

Susilull sa...

Vilken bra idé, lite korsordslösning innan det är dags att sova. Gillar korsord och har alltid svårt att sova, det skall jag prova!
catersi

Mia sa...

Oansett vad det gäller ska skaer komma till riktigt tid, som vanligt, saker ska gå och fungera, annars blir man irriterad. Njut av korsorden nu :)