onsdag 9 november 2011

Giraff på gång!

Anja var inne på rätt spår! Det är en giraff på gång, ingen chokladdoppad kyckling men det tyckte jag var ett ganska kul förslag!
Jag får väl slå ett slag för Clover-virknålar, de är helt oumbärliga när man virkar amigurumis! De är fantastiska att virka med annars också!
Annars så är jag hemma och sjuk, inte alls kul att ha snor fulla hjärnan! Jag vill ju vara frisk nu när äldsta dotter och hennes N kommer hem på besök! Deras små tvillingar är beräknade i februari och jag får tacka för alla grattulationer!

12 kommentarer:

Astrid sa...

Wow - tvillingar. Vilken lycka! Hoppas det går bra för henne(dom)
Grattis!

fale artut sa...

GRATTIS! Jag är sen som vanligt nu för tiden! Inte hjärnan full med snor, men med ULL! Nu blir det mycket småpyssel kan jag tro!

Mia sa...

giraff ja, jag trodde kanske det blev en humla... dom figurerna ser kul ut men ännu har jag inte försökt. din virknål ser faktiskt lite klumpig ut(tycker jag av gamla skolan...) menar du den är god att hålla i alltså? får kanske försöka med en sån.
God bättring :)

AnJa sa...

Usch, stackare! Jag har hellre ull i näsan än snor :-)

Cecilia sa...

krya på dig och grattis till garnvinsten!

Rosenvante sa...

Usch då, inte kul att snörvla. Men du får se det så här, bättre nu än om några veckor, kanske ingen tröst just nu då, men sen när julen närmar sig och du är pigg får du väl tänka så då. Jag går o oroar mig eftersom jag har haft så mycket förkylningar runt mig länge nu, men peppar, peppar vi har klarat oss ännu så länge i alla fall.
Krya på dig nu.

Pysselfarmor sa...

krya på dig!

Pysselfarmor sa...

grattis till garnvinsten hos Emlina!

Mmatilda sa...

Jag var också inne på humlespåret när jag såg den gulbruna virkningen måste jag säga, eller en geting kanske. Giraff hade jag nog aldrig kunnat tänka ut.
Jag kanske får prova din specialvirknål nån gång, för jag trivs ju fortfarande bäst med mina vanliga raka smala, men det kasnke bara är för att jag inte provat den bästa sorten ännu. Den tjocka sk ergonomiska virknål som jag provat en gång passade mig inte, men den såg ju annorlunda ut än denna som du har.
Ha det bra!

Paradiset Kaos sa...

Krya på dig!!!

nattugglan sa...

Oj va häftigt.. med tvillingar,,nu får du virka 2 giraffer!! Jo nog syns kommentarer hos mej..men du skall "föra med musen",,,för det syns inte annars , allt är svart...men kolla får du se,, hihi..Jag har inte provat att virka med dedär virknålarna.. kanske man skulle det.. jag tycker de ser klumpiga ut..?? Oj , huvet fullt med snor..inge kul alls, det är många här runtomkring som oxå är snoriga o har feber..men vi har klarat oss..sköt om dej..kram

Åsa K sa...

Härligt med en giraff på G! Jag har just börjat på en lite större variant än den lilla blå jag hade sytt. Har fått förfrågan om en större att ha i montern vid mässor, typ Nolia. Så jag förstorade mitt mönster och testsydde en i ett gammalt tyg jag hade över....gick bara bra. Så nu har jag ett stycke 1,20 hög blåblommig giraff!!!! (Utställningsvarianten ska nog bli mer normalfärgad:-D
Krya på dig nu!