söndag 28 mars 2010

Sommartid och semester

Jag har semester idag och det är första dagen med sommartid. Men ute syns inte ett spår av våren. Det snöar och blåser. Försökte fota snöfallet men det var svårt utan det får bli den här bilden som illustrerar vädret ute, en plogkant som snön blåser över. Jag vill ha vår nu!

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Usch, ni borde få snöfritt nu. Den här vintern har verkligen varit lång, men som man tjatar får man väl stå ut. Menar alla längtade ju efter snö innan jul och när den äntligen kom så var man så glad och sen har det ju bara snöat och snöat och snöat.
Tur du har semester och kan få vila upp lite.

Filimarans Funderingar sa...

Det där ser inte roligt ut med all den där snön nä, nu vill vi alla ha vår.

Mia sa...

Nej men bättre påskväder hade man nog kunnat önska sig, det ser ut som februari hos dig, fy bubblan.. tycker faktiskt synd om dig :)

Call design sa...

Vilken radikal skillnad mot Göteborg där all snö smält bort och det regnar och är plusgrader. Tycker att snö är vackrare än regn just nu. Blir så mörkt och så saknar jag timmen från vintertid. Hoppas iallafall att du har en skön semesterdag!
Kramar till dig!

Astrid sa...

Men oj, vad med snö ni har kvar. Jag som gnäller över våra två dm på gräsmattan.
Men det är ju som sagt bättre med vit snö än regn och smutsiga snövallar utefter vägarna.
Hoppas du har haft en bra semesterdag!

AnJa sa...

Haha, äntligen en som har lika mycket vinter kvar som jag ;-) Så här års borde det vara förbjudet för bloggare i södra Sverige att skriva om väder, snödroppar, glass, gräs etc. etc. etc..... I går när Gubben hade skottat gården såg jag inte ut genom köksfönstret. Grrrrrr

Monica Hansen sa...

Huuu va kallt det ser ut!

Heléns Hantverk sa...

Oj va mycket snö ! Hoppas ni oxå får plus-grader snart !
Jättefina hjärtan du har gjort !!
Ha en fin dag ! Helen