måndag 8 mars 2010

Paket!

Idag kom mitt sista hemlispaket! Det är så himla kul att få paket! Paketet innehöll två nystan Vikings Milk & Honey, (lika mjukt som det låter!) en härva växtfärgat garn och en härva Araucania i ljuva nyanser. En påse kakor med medföljande recept (de var goda!) en liten chokladbit så vackert pyntad och tre fröpåsar. Jag som inte satt frön på många år har faktiskt köpt några påsar iår och nu fick jag ännu fler!
Tack snälla Stickdjuret för dessa paket jag har så uppskattat dom! Känns som tråkigt nu att inte ha fler paket att vänta!

Här vaknade jag till strålande sol och jag frågade mannen var solstolarna var nånstans, tänkte sätta mig en stund på bron i solen men en kvart senare kom årets hagelstorm! Det är dock plus 5 grader ute och det droppar från alla tak. Det blir nog vår i år också!

5 kommentarer:

Sunna sa...

Jag funderade också på en stol utomhus, en liten stund kanske man kan sitta i alla fall

Rosenvante sa...

I lördags var det solväder, men sen har det isat i vinden bara.
Det där Milk & honey såg verkligen härligt ut. Du har verkligen tur med dina hemlisar

Mia sa...

Hagelstorm! så här års, är inte det lite ovanligt?

humlamummlan sa...

Det var roligt att du gillade innehållet i det sista paketet. Är alltid lite sorgligt att skicka iväg sista paketet. Ha det bra - våren har börjat smyga norröver så sakta.

AnJa sa...

Ja Jösses vilket ombytesväder det var i går.. Här störtregnade det helt plötsligt och man kunde nästan se hur snön säckade ihop av regnet. Och tänk... plusgrader.. :-)