lördag 9 maj 2009

I Virrhönans tecken!

Ingen färdig tröja har jag att visa upp. När jag igår hade sytt ihop den klart och fäst alla trådar skulle jag sticka runt halskanten och sprunden, men var var mönstret? Eftersom jag är född i virrhönans tecken kan ni ju förstå....det kan vara precis varsomhelst och det var inte på nån av platserna jag letade på. Men det dyker väl upp endera dagen när jag letar något annat.
Men jag kan tipsa om några utlottningar. Jag gillar inte möss i trädgården men den som finns hos Ullgia gulliga saker kan jag bara inte motstå!
Sen hos StitchOrDie kan man vinna ett jättefint bomullsgarn, en twashi och stickmarkörer. Kan förövrigt rekomendera bägge bloggarna! StichOrDie är för mig en ny blogg, det är alltid kul att upptäcka nya bloggar!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jaha, då är vi två virrhönor då. Jag är precis likadan. Lägger grejer överallt och tror jag har koll, men sen springer jag runt och letar och letar. Tar alldeles för mycket tid och så måste man backa bandet hela tiden. Inte blir det bättre med åren heller tyvärr, får man väl säga. Ska koll de där bloggarna. Trevlig kväll

Astrid sa...

Virrhönegänget - jag är med =)
Men om inte nån hund eller nån annan käkat upp mönstret så dyker det nog upp.
Det värsta är när man lägger sakerna på ett säkert ställe så man verkligen ska veta var de är - då hittar man dem aldrig.

Linda sa...

Hej! Kan tipsa om ytterligare en utlottning, och även en ny blogg, nämligen min! :) http://ilkkadesign.blogspot.com/
Kika gärna in och lämna en kommentar eller två!

Metta sa...

En virrhöna till. Förstår inte hur jag gör, men saker och ting har en sällsynt förmåga att "försvinna" när jag som bäst behöver dem. Håller med Rosenvante om att det inte blir bättre med åren. Så mycket tid detta letande tar, som kunde användas på bättre sätt.
Har varit inne och kollat de andra bloggarna.
Ha en skön söndag!

fale artut sa...

Jag är en LIKIS! Och jag gillar Virrhönor. De berikar livet!