söndag 3 maj 2009

Det går frammåt!

Det går framåt med mina sockar stickade med magic loop. Jag håller på att vara riktigt snitsig! När man stickar två sockar samtidigt, hur gör man då? Lägger man bara upp dem efter varann eller ska man göra nån vridning på rundstickan mellan eller? Jag har även en länk på you tube om magic loop men det är bara en sock. Förr innan jag kollade på stickning ute på nätet ansåg jag att jag kunde ganska mycke inom stickningens ädla konst men oj oj oj så mycke kul det finns att lära sig! Man skulle bara få ha lite sticklov från jobbet då och då så man han med allt man skulle vilja göra! :)

7 kommentarer:

Smått å Gott sa...

Så snyggt det blir! Jag blir lite "avis" =) Må så gott. //Maria

Anonym sa...

Vad roligt att se att det blir så snyggt. Visst är det lite enklare med 2 stickor istället för med fyra.

Här kan du ladda ner en beskrivning på att sticka 2 sockor med magicloop.
http://www.loveknitting.se/attsticka.php
/Hemlisvännen

Mia stickar sa...

Tack snälla hemlisvännen! Jag har hittat ett mönster på svenska där man stickar från tån och upp så nästa projekt med det blåare garnet blir från tåna och upp med bägge sockarna samtidigt!

Astrid sa...

Själv trasslade jag till det första ggn jag försökte och fick flytta över den andra blivande sockan på strumpstickor, vända det rätt, och trä tillbaka på rundstickan.
Så kan man också göra =)

Monica Hansen sa...

jag är superimponerad!

Tant Kofta sa...

Tack för länken till Youtube.
Det här måste jag prova.

Rosenvante sa...

Ser så enkelt och bekvämt ut att sticka så. Borde kanske prova. Snygga blir strumporna i alla fall. Oj jag fick swaret som ordverifiering.