söndag 26 januari 2014

Jag stickar vidare på tunikan men har fått ge upp om att få ärmarna lika. Efter att jag nystat ut nästan halva nystanet och provstickat några gånger började jag granska "livet" på tunikan och ingen rand verkar vara den andra lik så nu blir det som det blir! Jag som är en hypersymetrisk människa! 

9 kommentarer:

nattugglan sa...

Precis sådär är jag också.. syns ju på Islandsvanten jag stickade..köpte ett nystan som va lila..men icke sa nicke va det lika.. jag nystade o nystade..gav opp till slut..men visst är det harmt..o speciellt med en tunika..då är en vante/socka inte så noga.. men vet du jag tycker av bilden blir det bra..så sticka vidare du !! Ha en bra söndag

heidi sa...

jag gillar också symmetri, men det går ju inte alltid...:)

frågan är väl hur många det är som egentligen lägger märke till det, när man har på sig något som inte har perfekt symmetri:)

Pysselfarmor sa...

Jag tycker den är fin jag! Och i regel är det ju så att det är bara en själv som "hakar upp sig" på en del saker...ingen annan ser det!

AnJa sa...

Är man symmetrisk lagd är det kanske en befrielse för hjärnan med något som inte är det :-). För övrigt ser den helt fantastisk ut!

Mmatilda sa...

Det ser jättesnyggt ut, och symmetriskt också, såvitt jag kan se?

humlamummlan sa...

Nu när du snart är klar med din tunika, får jag väl ta tag i min också, Det blev stopp när jag kom till hals
"kragen", upptäckte då att livets mönster dragit ihop sig - inte bra……repa upp eller?????

Susilull sa...

Då blir det en övning i att vara lite osymmetrisk :-)
Lycka till!
Det ser fint ut på bilden!

Maritas Maskor sa...

Visst är det jobbigt när man är så där!
Det är likadant med rut-projekt. Då tänker jag att det är fint att rutorna får hamna lite hur som, men sen så är jag där igen och sitter och pusslar med rutorna....
Jag tycker dina ärmar absolut ser lika nog ut, så sticka vidare du. Det blir jättefint!!!

Rosenvante sa...

Jag tror faktiskt att det är man själv som ser det eftersom man är så medveten om det. Andra ser nog bara ett fantastiskt arbete.
Jag ser ingen skillnad alls, bara så du vet