torsdag 23 januari 2014

Nu är det vinter!

Har stickat ett par långa muddar med hål för tummen ur restgarnssamlingen och det blev en tia till i 10kr/nystanet-burken! Nu har kylan kommit och jag tycker inte om den! Krånglande motorvärmare, sen till jobbet, bilen startar inte när man ska hem...... Den här årstiden önskar jag att jag hade gångavstånd till jobbet eller kunde gå i ide! Kunde kanske vinna en massa pengar och bara behöva sitta hemma och sticka varma tröjor när kylan biter i, det vore nåt! Idag är jag ledig och då passar temperaturen på att bara vara minus fem! Behöver inte ens de varma nya muddarna för att hålla händerna varma inne!
Detta blev visst veckans klagovisa! Om ett halvår kommer nog en ny klagovisa om att det är för varmt ute! :)

5 kommentarer:

myzpyz sa...

kul att kika på din blogg, tror det är mitt första besök...
kul att du hittade till min!
vantarna i 2 delar ser superfina ut, finns mönster?
jag har bara frihandsvirkat ett gäng vantar o så har jag stickat ett par, typ lovikavantar,så det skulle vara skoj att testa fler varianter!
kraMyz

Mmatilda sa...

Jag hatar också kombinationen kyla och bil. Men idag, då det var lite varmare, har vi varit till stan och startat och kört hem vår gamla Volvo, som sonen inte vill ha längre (hade skaffat en annan bil!). Efter flera försök startade bilen som stått ute i kylan länge, helt fantastiskt!!!
Förra gången vi försökte gick det inte, det var en av de kalla dagarna.

Till slut har jag förstått ditt tiokronorssystem! Muddarna ser varma och sköna ut, tillräckligt långa, och du, det kommer säkert andra dagar då de kommer till nytta...

heidi sa...

somliga dagar borde man helst stanna kvar i sängen...:) dom där halvvantarna kommer att värma skönt när kylan kommer tillbaka:)

Mia sa...

Några gånger känns det sån, hoppas du vinner så du kan vara hemma och mysa med stickning :)

AnJa sa...

Fina muddar! Idag var det ju mycket kallare ute för att det blåste, trots bara minus 5. Härmed lovar jag att aldrig klaga på värmen i sommar ;-)