lördag 11 januari 2014

Let it snow, let it snow, let it snow....


Paketet har äntligen kommit!

Första ärmen på tunikan färdig och en ny är påbörjad!


Å snön har kommit! På ett dygn har vi gått från en centimeter till sjutti och snöandet fortsätter! Tur jag är ledig och slipper ut med bilen. Kura i soffan med en stickning är det som gäller idag!

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Garnpaket, åh så kul och så fin tunikan kommer att bli. Du vi väntar snö nu också, hoppas verkligen inte det blir i dessa mängder som det kommit vid dig. Kura på du och njut av värmen från garn och njutning.

AnJa sa...

Ska bli jättekul att se den nya tunika när den är färdig! Ser fantastisk ut. Ja nu har verkligen Kung Bore tagit i för kung och fosterland häruppe :-).

heidi sa...

så avundsjuk jag blir på er som har snö. här har det inte kommit en enda snöflinga än så länge:)

så spännande med garnpaket. det skall bli jättekul att se hur det blir:)

Mmatilda sa...

Här har vi inte fått särskilt mycket snö alls - en dm?! Men blåst har det gjort hela dagen och varit besvärligt på alla möjliga sätt ändå. Jag har jobbat idag och vägarna har sina intressanta blank-slipade ställen här och där... Endast stor skicklighet och extremt stor erfarenhet gjorde att jag höll mig på vägen! För övrigt ser det då ut som jag kan va med den 16e, vart skulle vi? Och det var inga särskilda arrangemang?

Mia sa...

Vilken tur du har, det vita ute längtar jag efter, kontigt faktiskt för vi brukar ha så mycket och gärna redan i november. Den här vinteren känns alldeles för mörk.
Margaretha's atelje hade jag glömt bort, kul med en påminnenlse, vad är det för fint?

Pysselfarmor sa...

nämen från 0 till 70....oj oj---vi har ännu bara fått liiiiiiiitet och jag hoppas det kommer mera, men det blir ett väldans liv om jag säger så på jobbet ;-)