söndag 30 oktober 2011

Sovmorgon?

Har varit och lämnat in ytterligare två yemenvästar som ska vidare till Afrika.
Sov lite dåligt i natt men tänkte att jag kan ju med gott samvete ta lite sovmorgon vi har ju som en timme extra idag. Så vaknar jag klockan sex! Typiskt! Men när jag kom in i köket var klockan kvart över nio, väckaren hade hamnat på sniskan! Men klockorna var ju inte omställda så egentligen var den ju bara kvart över åtta!

7 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Hej!
Jag vaknade 5.30 men låg kvar och drog mig ända till 7
(ha, ha). Tänkte att nu får jag lite sticktid och då kändes det bättre.
med hej fr. Koftan

Mia sa...

Det är skönt med sovmorgon och speciellt när man upptäcker att man lika väl har en timme till att gå på. Nu gäller det att hitta alla klockor och ställa dom riktigt.
Du är verkligen snäll som stickar alla dina gementröjor.
Ha en fortsatt fin söndag :)

Maritas Maskor sa...

Jaa, vilken förvirring det kan bli!!

Åsa K sa...

Ja, det är inte lätt att hålla reda på vad klockan EGENTLIGEN är såhär vid tidsomställningen. Själv insåg jag att det känns bra onödigt att "få sova en timme längre" då man är ledig och redan har sovmorgon. Det gör av sig bättre en jobbardag...

AnJa sa...

Och magen har inte samma tid som klockan... Hungrig efter middag redan klockan 15. Och nu känner man sig färdig för sängen :-) Fina västar du har gjort!! Varför hinner alla andra sticka mer än jag gör? Hmmmm, kan det bero på svampen ;-)

Hoffmans Design sa...

Härliga dom ser ut. Vad fin din tunika blir.
Kram Hoffmansdesign

Sunna sa...

men visst märks den där timmen, har väl blivit så gammal att jag tycker det är onödigt, men hade tur att jag inte jobbade natt denna helg