fredag 1 juli 2011

Väderomslag

En kompis ringde och fråga om jag ville följa till Lövånger. Efter två veckors semester utan bil var jag inte nödbedd! När vi for var det 27 grader varmt men det blev gråare och gråare. Sen började det att duggregna. Är man i Lövånger är ju Saidys cafe ett måste! Där finns kaffemuggar och koppar att välja på i alla möjliga färger och dekorer!
Och medan vi mumsade i oss fikat kunde vi lyssna till åskans muller och utanför strömmade vattnet nerför gatan. När vi sprungit till bilen i kjol och linne lagomt blöta hade temperaturen sjunkit till 17 grader!

8 kommentarer:

Mia sa...

Väderomslag här nu om dagen är när solen en enstaka gång tittar fram och temperaturen går över 18 grader.. Regn och åska är normalen.
Men vad gott det ser ut, ditt fika. Nu blir jag hungrig:)
Bilar ja, vad har hänt med din? Min är fortfarande inte tillbaka efter smällen...

Pysselfarmor sa...

Men så god macka då!
Lövånger var det längesedan jag var till - vackert där kommer jag ihåg i varje fall.

Här "skvittrade" det ett varmt duggregn i morse....sedan blev det inget mer. Varmt och fuktigt - soligt har det varit hela dagen.

Rosenvante sa...

Det såg gott ut. Jag tycker det är lite mysigt med sådant väder.
Här har det kommit en skur idag, men ingen mängd alls. När vi gick kvällspromenaden hördes mullret på avstånd. Tror inte det kommer in över oss, för i morgon skulle det bli så där supervart igen.

Mmatilda sa...

Det är nästan mysigt med sommarregn tycker jag, när man är varm och så, och även åska, bara man inte behövde oroa sig för de sköra elektroniska apparaterna där hemma!

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Tack:) Jag blev helnöjd! Mumsigt med räkmacka. Här är vädret också jätteknäppt, mulet men hur varmt som helst och äckligt klibbigt!

Astrid sa...

Skönt att bara dra iväg så där. Utflykter är trevligt.
Men, vad hungrig jag blev när jag såg din bild. Måste sätta igång frukosten (utan räkor)nu.

Sockboken är värd varje krona (och garnnystan)

Sanna sa...

Vi hade ungefär samma väder här nere i Skåne, typiskt svensk sommar kan man väl säga. vi hade ett rejält åskväder och strömavbrott nästan hela dan och det var lite jobbigt. (Mest när man blir kaffesugen)

Kram

AnJa sa...

Var du inne i Hantverksbutiken och hälsade på min son :-) ? Han jobbar där som Turistvärd i sommar.