onsdag 13 juli 2011

Några dagar kvar......

Njuter av mina sista semesterdagar! FInns det några veckor som går fortare än semesterveckorna? Har varit och lämnat fyra yemenvästar som ska till Afrika.
Passade på eller rättare sagt kunde inte låta bli två tyger som fanns där! Måste nog fram med symaskinen snart, har lagrat på mig lite tyg, inte bara garn jag lagrar! Blogger vänder som vanligt bilden fel men det syns nog att det är hönor och tuppar på det undre tyget!

7 kommentarer:

Mmatilda sa...

Jo jag ser tupparna och hönorna, det var ju ett roligt tyg! Det andra tyget var också fint, kanske är det tistelblommor på det?

nattugglan sa...

oj så fint tyg.. jag samlar oxå på tyg o garn..tror jag ha vari en hamster i mitt tidigare liv,,haha.Oj va kul om du kände till lite om Replot..var din kompis hem från replot då om hon hade villa där..Replot är ju en ganska så stor ö.. o förr hade de ingen bro utan då va det vajerfärja som gälde....men bron är fin..lite likt högakusten bron fast mindre..

Rosenvante sa...

Vilka fina tyger. Nej, nu får jag nog lära mig min symaskin snart.

Pysselfarmor sa...

Absolut syns hönsagården med tuppar ;-) undrar vad du tänker sy av det tyget?? Nu får jag sådant dåligt samvete att jag inte sytt dockkläder till mina barnbarns dockor innan semestern....hmmmm får skärpa till mig på den punkten!

Cecilia sa...

Jag har gjort upp med min oförmåga att sy annat än raka sömmar så jag har numera (nästan!) inget tyglager!
Men det där höns-tyget gjorde mig lite avundsjuk, härligt, färgglatt.

Maria sa...

Du är så duktig med dinga Yemen-västar! Tack för kommentaren på sjalen. Problemet är att det blev för elastiskt. Jag skulle använt en vanlig hederlig avmaskning istället.

AnJa sa...

Önskar att du fick ha lika mycket #semester# som jag. Men ändå slippa de skavanker och eländen som jag dras med ;-) Trösta dig med att jag hinner mycket mindre än du trots att jag aldrig varken jobbar eller har semester!