måndag 11 juli 2011

Sista veckan!

Här har det varit soligt och varmt! Det har varit så varmt att man inte orkar vara ute. Jag har till och med badat en gång, det är inte varje år det händer! Jag börjar nu på min sista semestervecka, varför går alltid semestern så fort? Har faktiskt inte stickat så mycke men jag har tagit mig i kragen och lagt upp ärmarna på min vårkofta..... det är väl vår snart.........hm.
Får tacka för alla råd och tips om mina sockar, jag tror de får ligga ett tag tills jag kommer på vad jag ska göra!
Nu trasslar blogger mer än vanligt. Kan inte skriva kommentarer hos vissa osv. Får se om jag lyckas publicera det här inlägget!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Sista veckan, trist. Men jag har inte ens börjat min och jag ska jobba 11 arbetsdagar till. Ja, semester först den 27 juli och det känns verkligen långt dit, men tiden går fort även om man inte har semester.
Skönt att ni har fint väder men trist att det är så varmt att du inte orkar vara ute. Jag är glad att vi inte har så vart nu, men det ska väl vända i morgon. Men det är enklare att andas när det inte är så varmt när man är förkyld.
Passa på nu o njut din sista vecka.

Hoffmans Design sa...

Åh vad tråkigt det lätt att det e sista vecka men du får ta kvällarnaoch helgerna så blir det kanon. Men vad roligt att vädret har varit med dej.
Försök att kommentera anonymt så hoppas jag att det går bra för det krångla här också.
Kram

Sunna sa...

här är första dagen på 5 veckors ledighet, så skönt! har firat idag med kantarellplock

Mmatilda sa...

Visst har vi haft ett otroligt väder! Och typiskt att det var just midsommar som det regnade när det knappt har regnat nånting alls i övrigt.
Jag ska jobba två veckor till, sen är det min tur att vara ledig.

Pysselfarmor sa...

Trist trist acke och ve! Jag förtränger hemska tanke att semestern tar slut någon gång. Jag skulle vilja vara "panschis" redan nu, men få samma "lön" ;-) det blir inte kul ekonomiskt när man (jag) blir pensionär trots ett helt arbetsliv och pensionsförsäkring. Det är skillnad på lön och lön i dessa sammanhang.

ÄNGLASTINA sa...

Då får du ta tillvara på denna veckan och slappa ordentligt.
Ska bli kul att se din kofta när den blir klar,

Mia sa...

Ohh, jag skulle gärna ha din värme, allt regn här gör långsamt något med humöret.. Sista veckan, jag har bara en vecka kvar till semestern, jag längtar..