onsdag 20 juli 2011

Släktrundan

Igår hade jag min första lediga dag efter semestern, jag gick ut lite lätt och jobbade bara en dag! Då passade jag på att åka och hälsa på mina syskon och fick även träffa flera syskonbarn som annars bor långt bort som var hemma å semester, så kul det var! Inte blev det mycke stickat inte.....

4 kommentarer:

AnJa sa...

Vad kul :-) Här har det inte heller blivit många maskor ännu i sommar. Idag ska jag ta en tur på loppisen i Vebomark. Måndag-Onsdag jobbar jag på hantverksbutiken i Lövånger.

Bonsai-Anna sa...

Visst är det roligt när man kan träffa dem som bor långt bort! Jag har träffat som hastigast min syster som var uppe från Värmland.
Nu ska jag jobba en dag till o sen ha semester!

Pysselfarmor sa...

Nä inte blir det mycket stickat när barnbarnen är på besök här heller....det är fullt upp kan jag säga. Men idag så gjöt sonens sambo och jag ett rabarberblad och så testar vi att göra ett fat i betong. Får se om det hinner att härdas så att de kan ta med det på lördag när de åker, annars får vi ta med det ner.

Mia sa...

En släktrunda, vad trevligt. Jag bor lite långt borta från min. Tjatar faktiskt på mamma att hon borde arrangera en släktträff..
Skönt med en mjukstart :)