onsdag 29 april 2009

Restgarnsblues

Nu händer det saker! Helgen har varit solig och varm sen har det varit två mulna dagar med regn så snön smälter i rekordfart. Nu gick det komma sig till min gavelrabatt och där tittar krokusen upp! Än är det mycke snö kvar på gården men vi bor lite baklänt till så det brukar vara lite sent här men då har vi det desto varmare när väl sommaren kommer!
Jag har inte kunnat vara ute och njuta av det fina vädret, jag har jobbat och jobbat. Jag har nog aldrig berättat vad jag jobbar som. Jag är undersköterska inom äldreomsorgen. Men idag är jag ledig och ska vara ute och njuta av solen och städa i gavelrabatten som kommit fram. Har en grisning i lagården som ska passas också, det har bara kommit en än.
Jag har anmält mig till Restgarnsblues. Det tyckte jag lät kul! Har inte så enormt mycke restgarner men det vore inte dumt att göra lite av det jag har.

5 kommentarer:

Astrid sa...

Åh, har du grisar också!!?
Vi tittade på Linderödssvin och tänkte köpa kultingar men ångrade oss i sista stund. Det gäller att ta hand om det man har först =).
Att sticka randigt är som att sticka mönster med två färger. Vanlig slätstickning varannan maska grön o varannan svart.

Rosenvante sa...

Så då är kanske våren äntligen på väg upp till dig också. Grisar?? hur mycket djur har ni igentligen? Fattar inte hur du hinner med allt med alla djur och allt. Tack för tipset ang Restgarnsblues, verkar verkligen vara något för mig. Har hur mycket restgarn som helst. Kastar aldrig det minsta lilla. (kan ju va bra att ha) Trevlig Valborg

Mia stickar sa...

Vi har tre hundar och en katt och sedan en liten grisgård. Jag är inte så mycke i lagårn till vardags utan det är mer när jag passar nån grisning.

fale artut sa...

Tack söta, för din kommentar!
Restgarnsbluesen ska jag ha lite koll på!

Monica Hansen sa...

Jag jobbade också som usk:a innan jag blev sjuk, det är underbart att jobba med människor men fy attans vad allt ska stressas jämt. Slitigt och tungt, var rädd om dig!