tisdag 14 april 2009

Helgen är över

Nu är påskhelgen över, barnen och deras pojkvänner har åkt hem till sitt och huset är tyst och tomt på nåt vis. Har varit duktig och putsat lite fönster, det är ju inte riktigt det roligaste man gör.
Babytröjan är äntligen ihopsydd och knapparna ditsydda. En flicka blev det så det får bli en liten tjej i grå tröja! Mönstret har jag hittat i en Allers. Jag gillar att sticka strukturstickning man ser att det händer nåt men behöver inte byta färg som vid mönsterstickning. Skulle vilja lära mig att sticka med en färg i var hand som jag läst om på en del bloggar. Kanske vore nåt för mig! Jag får inget flyt i flerfärgsstickning.
Sen skulle jag vara duktig och börja montera min blå bomullströja men när jag skulle sätta ihop axlarna stämde det inte, bara att frogga, känns lite surt. Men ute lyser solen så man får trösta sig med det! Har varit ute på en härlig promenad.

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilken söt babytröja. Jag har inte riktigt hängt med här, har du fått barnbarn eller nåt sådant? Trist att det inte blev bra när du skulle montera tröjan, visst blir man besviken när man lagt ner sådan tid och det inte stämmer.
Jag putsade några fönster igår, och det blir så fint när man är klar. Har nämligen katter som sitter och trycker nosen mot fönstret när de vill in och det blir så klabbigt och fult.

Karin sa...

den är supegullig, tröjan överst. Strukturstickning är snyggt!

Johanna sa...

Vilken söt tröja, fint mönster! :-)

Samtal från min trädgård sa...

fina alster. Här är tröjan färdig till sonen, men nu ska det ju broderas på den med maskinen, men se det kommer jag inte riktigt i håg........Men jag får läsa på.

Mia stickar sa...

Nej jaghar inte fått nåt barnbarn utan det är ett syskonbarn till min man som skall få tröjan.

Anonym sa...

Men vi kommer snart tillbaka kära svärmor:D

Louise sa...

Hej Evis!
Vad kul att du har en blogg och visar upp dina mästerverk :)
JAg kommer att vara en trogen följare ska du veta!