fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag!

Ja här blev det juldukshjärtan! Knåpar på min duk, några varv här och några varv där, ett lätt mönster men oj vad jag froggat! Kanske för att det är lätt man bara virkar på. De två sista hjärtana är froggade efter den här bildden då "glimten" hamnat på fel sida.  Tur att det trots allt är länge till jul!
Ha en bra fortsatt Alla hjärtans dag!

9 kommentarer:

heidi sa...

så passande med hjärtan på alla hjärtans dag:)

den kommer att bli jättefin när den är klar!

Mmatilda sa...

Ja att du gör en alla-hjärtans-dag-duk, det var värst! OK då julduk, ja den blir nog perfekt när du gjort om den några gånger. Hoppas du haft en fin dag idag och ha sen en skön kväll! Här ska vi se finalen av På spåret.

Cecilia sa...

Jag hade behållt glimten på fel sida och gjort likadant på andra sidan! Så lat är jag!😊 men den kommer bli jättefin och det är ju gott om tid!

Cecilia sa...

När jag för många år sedan arbetade på en stor teknisk högskola vars namn jag inte nämner så fick alltid grabbarna från datorsupporten mig att känna mig helt efter... Men hot spot är lätt på riktigt! 🎈

Mia sa...

Hi,hi, passande duk för dagen. Ibland är det skönt att bara koppla av med virkkroken också och jul, det är länge, länge till :)

TantGlad sa...

God morgon!
Sån jättefin duk och så duktig du är.
Önskar dig en jättefin söndag nu!

Rosenvante sa...

:) visst är det tur vi startar i tid.
Hoppas du är på rull igen

Sunna sa...

ser så kul ut att virka dukar, har faktiskt aldrig gjort det, din är superfin

nattugglan sa...

julduken blir jättefin. Man ska va ut i tid,,du hinner säkert få den klar till nästa jul..Det är roligt att virka..kämpa på..o inte gör det nått fats det är lite fel..det kanske inte syns.