söndag 27 oktober 2013

Sovmorgon

Efter fyra dagar på rehab och full dag på jobbet på fredagen var jag ganska mör så i går gjorde jag inte många knop! Hade fullt upp med att packa upp, få igång tvättmaskin och diskmaskin. Brukar sova till 7-8 på morgonen. Imorse vakna jag halvsju, gick upp på toan och la mig, brukar alltid ligga och dra mig nån timme och dricka kaffe. Vaknar igen och tittar på klockan: 10.15! Kändes lite bättre när jag titta på mobilen som hade vinter tid, bara 9:15. Men jag behövde nog den där extrasömnen!
Litegrann har det blivit stickat, min tredje pyttipanna är snart klar!

10 kommentarer:

Mmatilda sa...

Oj att du somnade om, ja du behövde det förstås. Den var verkligen skön den där extratimmen vi fick inatt, jag vågade vara vaken till elva fast jag var tvungen att stiga upp tidigt idag.

Rosenvante sa...

Den där timman är guld värd tycker jag. Fast vi gick upp tidigt, valpen måste ju ut. Hon förstår ju inte det här med vintertid precis :)

Garnhumlan sa...

Trevligt med sovmorgon. Men oj vad det blir mörkt tidigt. Jo, Humle är ny i flocken, 15 veckor gammal. Ha det gott nu efter rehab!

Mia sa...

Då sov vi lika länge, visst är det skönt, man behöver inte alltid göra något nyttig. Sova är medicin och du behövde säkert dom extra timmarna :)

Cecilia sa...

Ja, det var gott med den där extra timmen idag! Tyckte att jag sovit onödigt länge när jag plötsligt fick tillbaka en timme! Trevlig stickning, pyttipannan! Hoppas att vistelsen på rehab var till nytta!

heidi sa...

så skönt att ligga och dra sig en stund när man är lite trött:)

nattugglan sa...

hej, ja visst är det fint i Ö-viks trakten...vi har ju bara plattlandskap här så man är ju inte så van! haha..Ja visst är nya färgan mycket bättre än RG line..så visst kan man rekomendera en tur över..o att shoppa i Vasa går också bra, finns en del bra affärer som ni inte har..annars är det ju många som är lika, Kapp-ahl,lindex,indiska,mm...kom över på en tur..

Maritas Maskor sa...

Undrar jag om det var så bra att direkt dra igång med så mycket vardag efter din rehab…. Jag hoppas att du har fått tillfälle till lite vila i helgen och att du har kunna sticka på sjalen i lugn och ro. Den blir fin!!

Maria sa...

Alla behöver vi sovmorgon ibland. Stor kram tillbaks till dig!

Pysselfarmor sa...

Skönt med sovmorgon. Ha det bra och ta det nu lugnt efter rehaben!