lördag 19 oktober 2013

Alltid är det nåt!
Nu är dom färdiga tvillingarnas tröjor! Monteringen gick bra, plockade upp makor och stickade kanterna på sprundena och halsringningarna men när jag skulle blocka dom såg en halskant konstig ut. Jag hade stickat aviga maskor på två ställen där det skulle vara räta. Tur nog var det lätt att peta upp fästningen och göra om.

Gick en promenad med Aya och fotade tröjorna på några stenar. Inte lätt att rymma två tröjor på ett kort! Jag hoppas tröjorna passar, önskar jag hade dom här och kunde prova på dom och krama om dom ordentligt!
Dock är glädjen stor, dom kommer hem till jul!

9 kommentarer:

heidi sa...

så fina dom blev! dom kommer säkert att bli jätteglada för tröjorna:)

fast det måste kännas långt till julen när du äntligen får krama dom igen:s

nattugglan sa...

vilket garn har du?Är det nått som "sticks",, alla här utom jag.. tycker inte om då det kliar av ylle...De va jättefina..liknar lite en pippitröjas mönster...Linnea , hon som är 12..hon ville att jag skulle sticka en pippitröja åt henne, jag sa jaa, men efter jul då det finns mera tid.Va kul då de kommer hem till jul, önskar det vore så...

Mia sa...

så fina mjuka gosiga dina tröjor ser ut. nu är det ju inte allt för länge tills du får krama dom, tiden till jul går fort.

Garnhumlan sa...

Superfina! Och en vacker bild fick du till dessutom!

Rosenvante sa...

Åh så fina tröjor du fått till och vilken härlig bild också.
Visst är det lite märkligt att det blir sådana där småfel hela tiden när man gör två, det är precis som om man slutar koncentrera sig när man fått en klar och tror att man kan det lätt som en plätt.
Förstår precis hur längtan är, avstånden tär verkligen på en och man blir så kluven. Skönt att du får rå om dem i jul och förhoppningsvis blir de hemma några dagar så du kan skämma bort och krama ordentligt.

Mmatilda sa...

Snacka om dubbelarbete! Vilket jobb - det är ju inte frågan om några pyttesmå bäbiströjor numera! Helfina!

Anonym sa...

Oh, vilka fina tröjor. Safir är ett bra garn som jag använt många gånger. Vilket mönster har du använt till de fina sprundtröjorna?

AnJa sa...

Jättefina tröjor! Och oj, om du bara visste så snart det är december. Tyvärr.... Fast jag förstår att du längtar efter tvillingknoddarna!

Otaliga projekt sa...

Finfina tröjor och bild!
Förstår att det hade varit lättare och mysigare att ha dom på närmre håll. Jag skrattade lite för mig själv när jag läste ditt inlägg och såg storleken på tröjorna, jag tycker inte att det är så länge sedan du skrev att du skulle bli tvillingmormor.