lördag 2 november 2013

Äntligen helg!

Nu jobbar jag ju "femdarsvecka" inga kvällar och inga helger. På väg till jobbet i går börja jag fundera så jag fråga chefen, jo dag före helgdag är halv dag! Så jag sluta tolv igår,  hade räknat med att jobba till fyra, vilken skön eftermiddag det blev! 
På stickfronten intet nytt, jo en ny pyttipanna men att jag stickar pyttipanner är ju ingen nyhet! Jag gillar så färgen på garnet men började på en sjal och det blev stora fält med samma färg här och var, inte alls snyggt så garnet har fått ligga, provat en poncho med samma resultat, suck! Men pyttipannan funkar bra!
Ha en trevlig helg! 

8 kommentarer:

Mmatilda sa...

Jag tycker mycket om alla gröna färger, men har insett att dom passar inte på mig! Vilket är lite knäppt. Grattis till kontorsarbetstiderna!

Mia sa...

Sån oväntad extra ledighet känns alltid ännu bättre, tid man inte räcknat med att få, bara njute. Färgerna och garnet ser fint och mjukt ut, räknar med att det är långa övergångar. Du hittar nog något att göra med det.
Ha en fin helg :)

Cecilia sa...

Har bara stickat en pyttipanna, men det var trevlig stickning. Det ser fint ut, garnet, mjukt och fint i milda nyanser!

Astrid sa...

Grönt är skönt. Jag tycker också om grönt och ditt nystan ser så mjukt ut!
Och plötsligt blev det söndag!!
Helgerna går alldeles för fort.

AnJa sa...

Vad skönt för dig att få jobba så. Den ser ut att bli fin i det garnet. Ska bli spännande att se fortsättningen.

Rosenvante sa...

De där dagarna man fick gå hem tidigare var så efterlängtade, ovärderliga .
Jag kommer ihåg hur avis jag var på alla som jobbade oregelbundet, de fick ju ledigt lite då o då tyckte jag. Nu vet jag bättre, man är ju oftast ledig när andra jobbar och jobbar när andra är lediga.
Det finns avkoppling i kända mönster, man har det liksom i sig och kan njuta av varje maska. Skön färg du har och vilken tur det passar nu

Maritas Maskor sa...

Garnet ser verkligen fint ut till din pytt i panna-sjal!
Grönt i en massa fina nyanser.
vilken bra överraskning att det bara var halvdag! Det är inte dumt, för då blir helgen bra mycket längre :)

Vi slutade egentligen också efter halva dagen i fredags, men jobbet är nu sånt att vi var tvungna att jobba hela ändå....få hoppas att nästa halvdag faller bättre in :)

heidi sa...

så skönt med vanlig arbetsvecka:) och att få en halvdag ledigt sådär oväntat är ju alldeles extra skönt:) kan mycket väl förstå att du njöt av den:)