onsdag 4 september 2013

Ta da!

Ja, nu är jag tillbaka! Det tog alldeles stopp med bloggandet och bloggläsning i våras! Stickat har jag men inte lika mycke som vanligt den här sommaren, mest stickat och froggat samma sjal, återkommer till den. På stickorna nu bla tröjor till pojkarna i Marks o Kattens Safir.
Just nu packar jag inför Kroatienresan med syjuntan på fredag, många stickningar ska med! Har hört rykten om att man får ha sticknålar med sig nu, nån som vet?

7 kommentarer:

Mmatilda sa...

Va, får man? Det får vi nog kolla upp närmare. Jag planerar att ha några virknålar, men kanske gömma dem i bagaget? Får se.
Det känns i alla fall spännande med resan!

Mia sa...

Kul att höra av dig :)
Jag blev av med virknålen för några år sen så stickor har jag inte försökt med. Hade ju varit kul om dom modererat sig lite, flyget går lite fortare då.
Ha en trevlig tur :)

Cecilia sa...

Välkommen tillbaka! Härliga grå ränder, grått är så vackert!
Jag har hört något om 7 cm vad gäller saxar vilket ju måste okeja de flesta saxar jag kan tänkas vilja ha med OCH korta stickor! Men jag vet inte.

AnJa sa...

Välkommen tebax säger jag med :-). Spännande att se vilka verktyg man får ha på planet. Bra att veta om vi åker till London senare i höst. Ha en riktigt trevlig resa!

humlamummlan sa...

Hej och hjärtligt välkommen tillbaka - har saknat dig och din blogg. Visst kan man tappa lusten att skriva. Nu när du är tillbaka kanske jag också ska ta upp min blogg igen vem vet...........
När vi flög till asien för några år sedan stickade jag alltid med en rundsticka med träspetsar.
Ha en skön resa till Kroatsien..

heidi sa...

kul att du är tillbaka igen!!

lisa på bloggen stick och brinn har tagit med sig stickor på flyget, men jag kan inte minnas mer än att det var trästickor som hon hade med sig:)

ha en riktigt skön semester!!!

Maritas Maskor sa...

Kul att höra ifrån dig igen! Men ibland behöver man få ha lite paus från ett och annat.
Stickningen till pojkarna ser härlig ut. Jättefint garn och färger. Kroatien låter verkligen jättehärligt! Hoppas att ni får tur med väder och allt!
Jo, gästabudet var skojigt att vara med på som vanligt. på fredagen regnade det lite, men sedan hade vi tur med vädret.
Är lite ledsen nu, för även vår andra gamla katt, Jansson, är dålig nu och jag har ångest över vilket beslut jag ska ta imorgon hos veterinären. Usch, jag vet varken ut eller in. Om vi ska försöka lite till eller om vi ska låta det vara...Det är hemskt när man kommer till detta som djurägare.
Kram Marita